Team van Winkelhorst. Foto PR
Team van Winkelhorst. Foto PR

Winkelhorst Ledermode & Lederwaren sluit eind dit jaar de winkeldeuren

Partnerbijdrage

‘We stoppen op het hoogtepunt, het is een keer goed geweest’

Door Han van de Laar

WINTERSWIJK - “Miel, mijn echtgenoot, en ik dachten er al wat langer aan om een stapje terug te zetten”, aldus Irma Winkelhorst. “Voor mij geldt dat ik wat meer thuis wil zijn en om vrije tijd te hebben. Vorig jaar hebben we met de winkel nog ons 25-jarig jubileum gevierd en ontvingen louter positieve reacties. Toch stoppen we nu. We hebben geen opvolging en de eigenaar van het pand wilde dat we weer voor vijf jaar een huurcontract zouden tekenen. Dat vonden we te veel en in goed overleg met het personeel is deze stap gezet.”

Genieten
“Eigenlijk stoppen we op ons hoogtepunt. Na afloop van de coronaperikelen hebben we zowel in 2022 als dit jaar goed gedraaid. Daar ligt het niet aan. Ik wil een stapje terugdoen en eerst even lekker genieten van meer vrije tijd en rust. Je bent toch de hele week bezig met de winkel.” Het is zeker jammer voor het winkelbestand van Winterswijk, want Winkelhorst is een mooie winkel die een hoge waardering krijgt van de klanten. Irma: “Vaste klanten komen uit de hele regio en rijden er speciaal voor naar Winterswijk. Er lopen ook veel toeristen spontaan naar binnen en niet te vergeten onze Duitse buren.

Uitverkoop 
De uitverkoop is inmiddels begonnen. Deze loopt door tot aan het einde van dit jaar. De kortingen bedragen tussen de 20 en 70 procent. De openingstijden per 1 september zijn op maandag vanaf 13.00 tot 17.30 uur. Op de dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17. 30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Eveneens op koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Winkelhorst Ledermode & Lederwaren is gevestigd aan de Misterstraat 33. Voor meer informatie www.winkelhorstledermode.nl en 0543-530580.

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band