Tjitske Woordes (links) en Marco van Lochem (rechts). Foto: Bert van Asselt
Tjitske Woordes (links) en Marco van Lochem (rechts). Foto: Bert van Asselt

Bredevoort Schittert ontvangt 2000 euro van GUV Goede Doelen Fonds

Algemeen

BREDEVOORT - Dit jaar organiseert Bredevoort Schittert speciaal voor ouderen en mensen met een beperking het project ‘Lichtpuntjes’. Deze groep kan door middel van een combinatie van een autoroute en een verkorte looproute genieten van het evenement. Zij worden welkom geheten met koffie en zullen - indien gewenst - ook worden rondgereden door ‘Lichtpuntjes’. Op deze wijze bereiken ze juist die doelgroep die ontzettend kan genieten van alles wat Bredevoort Schittert te bieden heeft en het de afgelopen tijd enorm zwaar heeft gehad.

GUV Goede doelen fonds vindt dit een prachtig initiatief dat perfect past binnen de criteria van het fonds en heeft het daarom ondersteund met een gift van 2000 euro.

Voorzitter Tjitske Woordes van Stichting Bredevoort Schittert heeft van Marco van Lochem, voorzitter van het GUV Goede Doelen Fonds de cheque in ontvangst mogen nemen. Het GUV Goede Doelen Fonds hoopt op een goed verloop van het evenement en nodigt andere organisaties uit een aanvraag in te dienen voor een activiteit of evenement dat zij willen organiseren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant