Bruidspaar Somsen - Van der Heide. Foto: Collectie Ben Maandag
Bruidspaar Somsen - Van der Heide. Foto: Collectie Ben Maandag

Dinxpers Huuksken, veel reacties op foto bruidspaar Somsen - van der Heide

Algemeen

DINXPERLO - Veel reacties heeft Ben Maandag gekregen op de foto uit Dinxpers Huuksken van bruidspaar Somsen- van der Heide, gefotografeerd in de Heurne op C 153, later Casperstraat 24. De reacties kwamen uit geheel Nederland. Hieronder de namen, voor zover bekend, van de personen die op de foto staan.

Bovenste rij van links naar rechts: Rudolf Somsen, Bertha Somsen-Harmsen, Gerrit Neevel (schilder bij Somsen), Dora Neevel-van der Heide, onbekend, Johan Somsen, Metha Somsen-Eskes, Emma van der Heide (zij is dodelijk verongelukt bij een beschieting aan het einde van de oorlog), Willemien Gerritsen-Somsen en Herman Gerritsen.

Tweede rij geheel rechts: van links naar rechts Schorfhaar-Heideman en haar man Schorfhaar, Jan Duenk en zijn vrouw Duenk-ter Horst, Johan Zwienink en zijn vrouw Zwienink-te Grotenhuis en onbekend. 

Derde rij van links naar rechts: de buren: Hendrik Harbers en zijn vrouw, Hendrik te Kamp en zijn vrouw Dina te Kamp-van de Bos, de ouders van de bruid, van der Heide (schilder) en zijn vrouw, Van der Heide-Kastein, hun dochter Mimi van der Heide, onbekend, het bruidspaar Somsen-van der Heide, onbekend achter de bruid, moeder van de bruidegom Dina Somsen-te Kamp, Drikka Somsen, zuster van de bruidegom en overbuurvrouw van den Haank, buurman Bernard Rexwinkel en zijn vrouw Hanne Rexwinkel van Tonishuus. De drie dames gehurkt vooraan zijn onbekend, de baby is Johan Somsen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant