Jessy Arendsen van Brazzel.
Jessy Arendsen van Brazzel. Foto: Bernadet te Velthuis

Brazzel opent haar deuren

LICHTENVOORDE - Na een lange tijd van klussen heeft Jessy Arendsen op 2 september haar nieuwe winkel Brazzel aan de Rapenburgsestraat 2 in Lichtenvoorde geopend.

"Het ondernemen en de omgang met klanten is zo ontzettend leuk dat ik na Babyboemba besloten heb om toch alleen door te gaan met een nieuwe winkel genaamd 'Brazzel'. Het is een gezellige winkel geworden waar men terecht kan voor baby- en kinderartikelen vanaf maat 50 t/m 134. Zo verkoop ik bij Brazzel bijvoorbeeld babykleding van BESS en Born to be Famous, maar ook Z8 voor de grotere kids", aldus Jessy Arendsen.

Ook voor betaalbare cadeautjes

Verder zijn er bij Brazzel volop betaalbare en unieke cadeautjes te koop, zoals knuffels, boekjes, kindertassen en de mooiste puzzels. "Waar ik zelf erg blij van wordt zijn de mooie dekens, boxkleden en andere spullen van het merk KOEKA", zo vertelt de goedlachse Jessy.

"Net als de tassen van Zebra voor jongens en meiden, die in het nieuwe schooljaar goed van pas komen." Dus wie een leuk verjaardags- of kraamcadeau zoekt, is bij Brazzel aan het juiste adres.

Ook zal Jessy steeds weer het assortiment vernieuwen, zodat er bij ieder bezoek aan Brazzel weer nieuwe artikelen te ontdekken zijn. Nieuwsgierig? Kom dan een kijkje nemen aan de Rapenburgsestraat 2 (naast het VVV-kantoor).

Openingstijden
De openingstijden van de nieuwe baby- en kinderkledingwinkel zijn: dinsdag en woensdag van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur (maandag en donderdag gesloten). Voor aanbiedingen en acties:zie de Facebookpagina Brazzel.