Niels Herwers hecht veel waarde aan lokale betrokkenheid. Foto: PR
Niels Herwers hecht veel waarde aan lokale betrokkenheid. Foto: PR

Herwers steunt voetbalclubs uit regio

Autokoper mag sponsorgeld schenken

REGIO - Herwers Dacia is supporter van voetbal. Daarom gaan zij in totaal honderd voetballen weggeven aan voetbalteams hier in de regio. Teams maken kans op het winnen van één van tien stevige ballenzakken met tien ballen door een leuke teamselfie te maken en deze voor 5 oktober in te sturen. De vereniging met de beste selfie wordt nog eens beloond met een sponsorbijdrage van vijfhonderd euro. Klanten van Herwers Dacia mogen in deze periode de clubkas van deelnemende verenigingen bovendien flink spekken.

De voetbalverenigingen in de regio zijn door Herwers inmiddels benaderd om deel te nemen. Zij krijgen van Herwers een promotiepakket waarmee zij de selfie-actie onder de aandacht kunnen brengen bij haar leden.

Daarnaast mag iedereen die tot en met 5 oktober een nieuwe Dacia koopt een sponsorbijdrage van honderd euro schenken aan één van de deelnemende verenigingen. De clubkas van verenigingen kan daarmee flink gespekt worden.

Veel aanvragen
"Wij krijgen als Herwers Groep jaarlijks vele aanvragen voor sponsoring binnen. De aard van deze aanvragen is zeer divers.
De ene keer is het een buurtschap dat een presentje vraagt voor de jaarlijkse verloting en de andere keer is het een sponsoraanvraag voor een evenement dat 10.000 bezoekers verwacht", vertelt Niels Herwers, samen met zijn broer Jos vormt hij de directie van het familiebedrijf.

"Hoewel wij niet ieder verzoek kunnen inwilligen, hechten wij als Herwers Groep veel waarde aan deze lokale betrokkenheid. Met Herwers Dacia kiezen wij er nu voor om het eens om te draaien. Wij gaan actief op zoek naar verenigingen die wij kunnen steunen in ruil voor naamsbekendheid".

"Het merk Dacia, en daarmee Herwers Dacia, zijn nog relatief onbekend in onze regio. Dit terwijl Dacia de laatste jaren flink aan de weg heeft getimmerd. Er staat een volwaardige range personenauto's en met de Dacia Dokker roert het merk zich ook op de bedrijfswagenmarkt.

Tegen de markt in is Dacia de laatste jaren flink gegroeid. Wij willen de consument dit ambitieuze merk graag laten zien. Het regionale voetbal is daarvoor volgens ons uitermate geschikt. Met ruim 90 verenigingen in onze regio is de sport sterk vertegenwoordigd.

Meerdere acties om sponsorgeld te genereren

Bovendien biedt Dacia met al haar modellen veel ruimte voor een kleine prijs. In het weekend is de Dacia dan ook uitermate geschikt voor het vervoeren van vijf tot zeven voetballers met sporttassen, de waterzak en de ballenzak met tien voetballen!"

Herwers Dacia heeft verkooppunten in Doetinchem en Neede. Daarnaast is Herwers erkend Dacia Service punt in haar vestigingen in Hengelo Gld. en Zevenaar.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden van deze actie op www.herwers.nl/dacia of mail naar marketing@herwers.nl.