Koeien, een werk van Lies Mudde.
Koeien, een werk van Lies Mudde. Foto: PR Galerie 21

Expositie in Galerie 21

BREEDENBROEK In Galerie 21 aan de Terborgseweg 21 in Breedenbroek is van 12 september tot en met 4 oktober een expositie te zien met schilderijen, glas-in-lood en keramiek. De toegang is gratis en de galerie is open op zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.30 uur.

Lies Mudde exposeert haar schilderijen. Ze begon in 1998 met schilderen. Eerst werkte ze alleen met aquarel maar de laatste tijd gebruikt ze steeds vaker olieverf. Ze heeft veel workshops en cursussen gevolgd. Haar schilderijen zijn gemaakt op een bestaand thema waar ze haar eigen fantasie op los laat.

Expositie met grote diversiteit aan kunstvormen

Wim en Freeke Nijman maken glas-in-lood, en geven daar ieder een eigen invulling aan. Wim maakt glas-in-lood voor toepassing in woningen. Hij verzorgt reparaties, waardoor oude ramen weer een nieuw leven krijgen. Ook maakt hij objecten van blank glas. Freeke maakt raamdecoraties van glas-in-lood waarin zij naast glas ook agaatsteen, bergkristal en onyx verwerkt.
De Keramiekgroep onderleiding van Iet Harbers bestaat uit Marja de Beijer, Gerrie van Braak, Kiek van der Burg, Gerda Bussink, Wies Meegens, Tonny Pothoff, Rikie Reuling en Lies Visscher. Onder de getoonde keramische producten treft men schalen, vazen, beelden van mens en dier en reliƫfs; kortom een rijke schakering in kleur en decoratie.


www.galerie-21.nl