Rudie ten Broeke in de vernieuwde zaal. Foto: Frank Vinkenvleugel.
Rudie ten Broeke in de vernieuwde zaal. Foto: Frank Vinkenvleugel. Foto: Frank Vinkenvleugel

Old Dutch presenteert geheel vernieuwde zaal

Vrijdag 11 september opening

Door Karin Stronks

DINXPERLO De grote zaal van Old Dutch heeft een grote opknapbeurt ondergaan, net als de rest van het horecabedrijf. Dit voorjaar werden de geheel gerenoveerde snackbar en het café officieel in gebruik genomen, op vrijdag 11 september wordt de zaal tijdens een feestelijke bijeenkomst geopend. "We willen onze zakenrelaties en de inwoners van Dinxperlo graag de vernieuwde zaal laten zien tijdens een receptie. Iedereen is van harte welkom op 11 september van 17.00 tot 19.00 uur", vertelt bedrijfsleider Rudie ten Broeke enthousiast.

De grote zaal ziet er prachtig uit. De wanden zijn van een nieuwe verflaag voorzien, de houten vloer is compleet gerenoveerd. De scheidingswanden zijn van fraaie afbeeldingen voorzien. De gordijnen, het plafond en de verlichting zijn nieuw, op dit moment branden de spotjes in een blauwe kleur. Rudie ten Broeke legt uit: "Die kleur kan gewijzigd worden, elke tint is mogelijk. Ook kunnen we met deze lichtinstallatie een discosfeer creëren. Het heeft enige tijd en moeite gekost maar het resultaat mag er zijn!"

Plannen
Het team van Old Dutch heeft grote plannen. Zo staat op vrijdag 9 oktober een dans- en feestavond op het programma, met medewerking van de Perfect Showband. Deze talentvolle band staat garant voor een geweldige avond. De Perfect Showband speelt vrijwel alle genres, van Nederpop tot stevige rockmuziek. Daarnaast wordt in de nacht van 31 december op 1 januari een nieuwjaarsfeest gehouden vanaf 0.00 uur 's nachts. DJ's Afro Bro's zorgen voor de muziek, zij draaien bigroom, moombahton, house en reggaeton. Na de overname van Old Dutch door de Duitse horecagroothandel Nienhaus-Lensing is Rudi ten Broeke als bedrijfsleider benoemd. Ten Broeke is een allround horecaman en kent alle ins en outs van de sector. Hij kwam tot de conclusie dat Old Dutch aan een opknapbeurt toe was.

'Resultaat opknapbeurt mag er zijn'

"Na de renovatie van de snackbar, het terras en het café zijn we met het opknappen van de grote zaal begonnen. Nu ook de grote zaal geheel vernieuwd is willen we graag alle belangstellenden van harte uitnodigen om een kijkje te nemen tijdens de feestelijke receptie op vrijdag 11 september", aldus Ten Broeke.

Compleet plaatje
Old Dutch is zeven dagen per week geopend en biedt vrijwel alles op horecagebied. Het horecabedrijf is geschikt voor grote familiefeesten, vergaderingen, kleine knusse partijtjes, cursussen en congressen, met of zonder hapjes, lunch, buffet of diner. Het eten is van uitstekende kwaliteit, alles wordt vers bereid in eigen keuken. Van allerlei soorten vlees met saus tot fraai opgemaakte saladeschotels, van een koud en warm buffet tot een diner, alles wordt met oog voor detail en volgens de eisen van deze tijd bereid. Rudi ten Broeke: "Mensen kunnen hier terecht voor een koffietafel, bijvoorbeeld na een begrafenis. Ook qua catering hebben we veel te bieden, in overleg met de klant is van alles mogelijk. Doordeweeks zijn we vanaf 15.00 uur open, in het weekend al om 11.00 uur 's morgens."