Marvin Kahse met zijn grillfiets. Foto: Frank Vinkenvleugel
Marvin Kahse met zijn grillfiets. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto: Frank Vinkenvleugel

Marvin Kahse: fietser of kok?

SUDERWICK Een vrolijke verschijning net over de grens. De 24-jarige Marvin Kahse heeft iets ludieks bedacht. Hij heeft zijn eigen rijdende grill, waarop hij worstjes bereidt die hij verkoopt..

Op zijn fiets met zeven versnellingen hoopt Marvin diverse soorten worstjes aan de man te brengen. De 'grill-fiets' - of heet het nu fiets-grill? - is voorzien van een grill, een koelkast, maar ook warm en koud water. en vrolijke rode parasol maakt het plaatje compleet. Marvin heeft jaren in Australiƫ gewoond en is sinds juli terug. De fiets heeft hij uit Berlijn laten komen. Om te beginnen probeert hij op het Industriepark in Bocholt een klantenkring op te bouwen. Hij fietst graag en is graag zelfstandig, en vindt het des te mooier dat hij dat op deze manier kan combineren.

Op 12 september 'opent' hij zijn grillfiets. Dan kan men proeven en de fietsgrill of grillfiets komen bekijken bij hem thuis. Dat kan van 11:30 tot 18:00 uur in de Pletterstrasse 16 in Suderwick. Informatie: de facebookpagina Marvin's Grill.