Theo Jansen ontvangt de cheque van Martijn Melten. Foto: Frank Vinkenvleugel
Theo Jansen ontvangt de cheque van Martijn Melten. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto: Frank Vinkenvleugel

Ruim 2500 euro voor Kulturhus van Enveloop

DINXPERLO - Afgelopen week heeft het bestuur van de Stichting Enveloop een bedrag van € 2.538 uitgereikt aan de Stichting Kulturhus Dinxperlo.

Voor Enveloop (initiatief vanuit medewerkers en directie van bedrijf Enveloprint te Dinxperlo) was het de eerste keer dat ze een hardloopwedstrijd organiseerden. De opbrengst ging naar het goede doel: ditmaal het Kulturhus in Dinxperlo, dat het gebruikt om de tuin en het terras te verfraaien. Harry Esselink Hoveniers zal het werk uitvoeren en de meerkosten voor zijn rekening nemen.

In het dankwoord werd met dit name naar voren gehaald: "Naast het geven van geld wordt zo ook een stuk waardering aangegeven voor de totstandkoming van een Kulturhus in Dinxperlo. Hiermee wordt ook getoond dat men geloof heeft in het welslagen van het Kulturhus en daar een bijdrage aan wenst te geven. Hiermee laten Enveloprint en Harry Esselink Hoveniers ook hun sociaal-maatschappelijke betrokkenheid zien. Jullie bijdrage inspireert inmiddels alweer anderen om initiatieven te ontplooien die een steun in de rug van het Kulturhus in Dinxperlo betekenen."