Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel Foto: Frank Vinkenveleugel

Over de drempel bij Ponsen Fitness

'Ook onervaren sporters welkom'

DINXPERLO - Fitnesscentrum Ponsen, aan de Europastraat 2 in Dinxperlo, houdt op 12 en 13 september open dagen. Als je binnen komt valt je gelijk een stuk professionaliteit op van de altijd enthousiaste Ronnie Ponsen (eigenaar en sportinstructeur).

Super strak ingerichte ruimtes, een divers aanbod voor zowel het individu als voor groepen.Zowel jong als oud kunnen bij fitnesscentrum Ponsen terecht. De accommodatie is werkelijk van alle gemakken voorzien.Al meer dan 29 jaar een begrip in Dinxperlo met een uniek aanbod.

Aanstaand weekeinde twee open dagen

Ponsen: "Ons team bestaat uit 17 enthousiaste en gemotiveerde medewerker die allemaal de nodige opleidingspapieren hebben. Er is sprake van goed teamwork! Iedere medewerker heeft zo zijn of haar eigen specialiteit."

"Wij bieden een prima sfeer en een goede begeleiding en werken ook samen met fysiotherapeuten uit Dinxperlo en omstreken. Mensen die na of voor een behandeling bij de fysio bij ons fitnesscentrum komen, worden altijd geholpen. Onze apparatuur is toegankelijk en in combinatie met het advies van onze instructeurs werkt dit goed. Ook krijg je bij ons een gezondheidstest voordat je met sporten begint".

Nieuw
"Er zijn een aantal nieuwe activiteiten die we onder de aandacht willen brengen", geeft Ponsen aan. Ponsen: "Als eerste is er Easy Riding, een soort spinningles maar dan voor beginners. Dat is eigenlijk voor iedereen vol te houden. Daarnaast is er Ponsen Outdoor. Hier wordt gewerkt aan bootcamptrainingen met een hoge calorieverbranding en werken aan kracht en conditie. En als derde nog de relaxercise. Deze is dan weer gericht op ontspanning en ademhalingstechnieken."

Open dag
Ponsen: "Tijdens de open dagen hebben we mooie aanbiedingen voor nieuwe klanten. Ze mogen de hele maand september gratis sporten zonder verdere verplichtingen. Ze hoeven geen inschrijfgeld te betalen en krijgen naast een gezondheidstest ook nog een leuk presentje bij aanmelding .Dit geldt dan wel alleen tijdens de open dagen". Ponsen is van mening dat het een mooie aanleiding voor twijfelaars is om een kijkje in dit gezondheidscentrum te nemen.

"Mensen die toch iets aan beweging willen doen of het nu om revalidatie, conditieverbetering of om gewoon lekker bewegen gaat. Met name de ouderen wil ik graag over de streep trekken", zegt Ponsen.

Leeftijd hoeft geen belemmering te zijn om te sporten. "Ook als je door bepaalde gezondheidsklachten advies en begeleiding kan gebruiken bij het sporten, ben je van harte welkom. Sfeer, gezelligheid, kwaliteit, professionaliteit, en persoonlijke aandacht is wat wij als team bieden." Iedereen is welkom op 12 en 13 september van 09:00-15:00 uur.


www.ponsen.nl

Foto: Frank Vinkenvleugel