Foto: PR 't Meihuus
Foto: PR 't Meihuus Foto: PR 't Meihuus

Laatste open tuinzondag van het seizoen in 't Meihuus

Tuin nog steeds kleurrijk en mooi

BREEDENBROEK - Op 20 september, 10.30 tot 17.00 uur is de laatste open tuin zondag van het jaar 2015 bij 't Meihuus in Breedenbroek. Men kan deze dag genieten in de nog steeds prachtige, kleurrijke, verzorgde tuin van Yvonne en Wim Duitshof-Knufing, Terborgseweg 19 in Breedenbroek.

Vele bezoekers en groepen hebben dit jaar al genoten van hetgeen deze landschappelijke tuin met enige kunstobjecten te bieden heeft. De borders hebben nog volop kleur, men ziet herfst aster, helenium, sedum, salvia, persicaria, alcea, loodkruid, et cetera en de diverse floxen en rozen die in hun tweede bloei staan, met name ook de Guirlande d'Amour-boog.

Langzaam verdwijnen de uitbundigste kleuren van de meeste bloeiende planten, daarvoor in de plaats is er een variatie aan vruchten, bottels en zaden. Met mooi weer kan men een plek in de tuin zoeken die aanspreekt en genieten van een kop koffie/thee.

Een prachtig najaarsbeeld geven de zonnestralen op de siergrassenborders. De bloemenwei heeft zijn hoogtepunt gehad deze is nog niet gemaaid. Hierin vindt men de grote slingerborder, met diverse botanische Moschatarozen, sommigen pronken al met hun bottels. De imkers van 't Beggelder zijn aanwezig met hun demokast en honingproducten.

De entree bedraagt € 3.00 per persoon.


www.meihuus.nl