Szinderende Smart. Foto: PR
Szinderende Smart. Foto: PR Foto: PR Szinderende Smart

Meezingmiddag Szinderende Smart

SINDEREN - Smartlappenkoor Szinderende Smart uit Sinderen houdt op zondag 8 november een meezingmiddag in het Buurtschapshuis in Sinderen. De middag begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Dit jaar werken mee: Gezelligheidskoor de Aladna's uit Aalten en Joy for Music.

De koren hebben een mooi programma samengesteld en ruime tijd voor een pauze tussendoor en na afloop hoeft men niet direct naar huis, er kan nog ruim nagezeten worden onder het genot van een hapje en een drankje. Want er is een snackwagen met friet, hamburgers, en de 'beroemde' gebakken vissen. Van alle nummers die gezongen worden, worden de teksten geprojecteerd met een beamer, dus echt meezingen kan.

Szinderende Smart met begeleiding van een toetsenist en twee accordeonisten, zingt over Amsterdam, Maastricht en Volendam, maar ook over Kufstein, liefde en leven en oorlog en vrede. De Aladna's zingt met orkestbanden, repertoire in het Nederlands, Duits, Engels en zelfs Frans, maar ook in het Achterhoeks dialect. Joy for Music wordt gevormd door twee zussen, ook leden van de Szinderende Smart. Zij zingen onder leiding van dezelfde muzikanten als Szinderende Smart liedjes van Abba, Enya, Ciline Dyon en een Tiroler medley.
De toegang is gratis en het parkeren ook. Er staat wel een bus voor een vrije gift en voor overgebleven consumptiemuntjes in de zaal. Een bijdrage is welkom om de kosten te dekken.