Annette Himmelberg en Rosi Tuente. Foto: PR
Annette Himmelberg en Rosi Tuente. Foto: PR Foto: Rosi Tuente

Zonnebloem huldigt twee vrijwilligers

DINXPERLO - Afgelopen zaterdagmiddag 10 oktober heeft de afdeling Dinxperlo-Breedenbroek van de Zonnebloem haar jaarlijkse gezellige middag gehouden in de sfeervolle zaal van Old Dutch. De vele gasten werden door de vrijwilligers verwelkomd met een kopje koffie met iets lekkers.

Voorafgaand aan een optreden van zanger en entertainer voor senioren Michel Coenen zijn twee vrijwilligers van de afdeling gehuldigd door de plaatselijke voorzitter Anny van Loenen, en Rinie Ketelaar van de regio Oude IJssel.
De dames Jo Maandag en Tiny Diersen werden bedankt voor hun inzet in respectievelijk 25- en 10 jaar. Ze ontvingen beide een mooie onderscheiding en kleurrijke bloemen.
Bij de verloting waren weer prachtige prijzen te winnen. Deze zijn bijna allemaal beschikbaar gesteld door de plaatselijke middenstand waarvoor hartelijke dank. Onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes hebben de gasten van De Zonnebloem volop genoten deze middag.


Lezing met foto's over St.Jacobsroute

SUDERWICK - In de ontmoetingsruimte van St. Michaelskerk in Suderwick vindt op woensdag 14 oktober een lezing plaats waarbij foto's op een formaat van 3 bij 2 meter worden getoond. Annette Himmelberg en Rosi Tuente uit Suderwick liepen een deel van de Sint Jacobsroute, een pelgrimsroute naar Santiago de Compostela en vertellen daarover aan de hand van foto's. De lezing begint om 19.30 uur. Er worden - tegen betaling uiteraard - typisch Spaanse hapjes en drankjes bij geserveerd. De entree is vrij.


Boekenmarkt Dr Jenny

DINXPERLO - Afgelopen zaterdag hielden de Vrienden van dr. Jenny de boekenmarkt. Een ruime sortering boeken, op genre gesorteerd, waren uitgestald in het grand café en de orangerie.

Ook een ruime sortering cd's werd te koop aangeboden. Met de opbrengst van de markt wordt weer een stap gezet in de aanschaf van de electrocar. Mocht u nog spullen over hebben voor de rommelmarkt, en wilt u deze beschikbaar stellen, neem dan contact op met 0315-652461 of 0315-653653. De spullen worden graag bij u opgehaald.

Annette Himmelberg en Rosi Tuente. Foto: PR
Een ruim aanbod aan boeken op de markt bij Dr. Jenny. Foto: Frank Vinkenvelugel