Het eerste vrouwenteam van DZSV met 100ste lid Anouk van Dijk.
Het eerste vrouwenteam van DZSV met 100ste lid Anouk van Dijk. Foto: PR DZSV

Honderd meisjes lid van DZSV

DINXPERLO - DZSV was een van de eerste clubs in de regio die een meiden -en vrouwenafdeling kende. Van oudsher dus een bolwerk voor damesvoetbal in de regio. Tot dat bolwerk trad Anouk van Dijk toe. Zij is als honderdste lid van de vrouwen- en meisjesafdeling van DZSV in het zonnetje gezet.

Na wat mindere jaren is er nu weer volop sprake van een stijgende lijn bij het meisjes -en vrouwenvoetbal van DZSV. Sinds een jaar kent de damescommissie van DZSV een nieuwe samenstelling. Die bestaat nu uit Sanne Scheuter, Lonneke Tieltjes, Diede van Ree en Eline Massop. die commissie is het afgelopen jaar druk geweest om nieuwe meisjes/vrouwen te werven. Meidenmiddagen, open trainingen, extra trainingen en nog een aantal wervingsacties meer hebben op de agenda van de Damescommissie gestaan. Al deze acties hebben geleid tot een toename van het ledenbestand met een kleine 60 meisjes en een aantal vrouwen.
Het honderdste spelende lid is Anouk van Dijk. Anouk is op zaterdag 31 oktober bij de thuiswedstrijd van DZSV vrouwen 1 pupil van de week geweest en natuurlijk flink in het zonnetje gezet.