Adventsmarkt Dr Jenny. Foto: PR
Adventsmarkt Dr Jenny. Foto: PR Foto:

Midwinter-wandeltocht met stamppot in Lintelo

LINTELO - De midwinterwandeltocht in Lintelo vindt dit jaar plaats op maandag 28 december.

Om 13.30 uur kan men bij het Kulturhus terecht voor een kop koffie of thee met krentenwegge. Aansluitend volgt een wandeltocht van ongeveer twee uur. Onderweg is er pauze met glühwein en chocolademelk.
Bij terugkomst wacht er een stamppotbuffet. De kosten bedragen € 17,50 per persoon, basisschooljeugd € 10,00, opgeven hiervoor kan tot en met 23 december.
Voor meer info en opgave kan met terecht bij Kulturhus Lintelo in het Grand Café,via telefoonnummer 0543-461261 (na 19.00 uur) of via mail horeca@kulturhuslintelo.nl.


Favorita houdt
uitbuiktoernooi

DINXPERLO - Het is inmiddels een goede traditie dat volleybalvereniging Favorita direct na de kerstdagen een recreatief volleybal toernooiorganiseert. Ook dit jaar zal er op derde kerstdag, zondag 27 december, in de Eurohal het Jumbo Arentz Uitbuiktoernooi plaatsvinden.

Iedereen die de behoefte voelt om na de kerstdagen weer even actief aan de slag te gaan is van harte welkom om deel te nemen. Men kan individueel inschrijven (de organisatie zorgt er dan voor dat men in een team wordt ingedeeld), maar veel leuker is het natuurlijk om met een team aan te melden met bijvoorbeeld familie, buurt, vriendengroep of bedrijf. Deelname aan het toernooi is gratis en teams zijn bij voorkeur mixteams bestaande uit dames en heren. Favorita zorgt er voor dat iedereen zoveel mogelijk gelijkwaardige tegenstanders krijgt, maar het plezier staat natuurlijk voorop. Het toernooi begint om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Tussendoor en na afloop is er natuurlijk veel gelegenheid om gezellig bij te kletsen in sportcafé de Peppel.

Favorita hoopt dit jaar veel nieuwe teams te mogen inschrijven. Aanmelden kan per mail via uitbuiktoernooi@hotmail.com en is mogelijk tot 20 december. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar.


Sportprogramma

DZSV
Zaterdag 19 december
14:30 SP Haarlo/GSV '63 VR1-DZSV VR2

FCD:
Vrijdag 18 december
19.30 WZV 1-FCD 5
21.00 Grol 1-FCD 4
21.30 WZV 2-FCD 6


Adventsmarkt Dr Jenny

DINXPERLO - Ook deze twee vriendinnen namen zaterdagmorgen een kijkje bij de adventsmarkt van Dr. Jenny. Ruim 100 bloemstukken, gemaakt door de vlijtige handen van vele vrijwilligers, werden in een paar uur verkocht. Ook diverse kerstartikelen waren voor een klein bedrag te koop. Voor de lekkere trek was er erwtensoep of een versgebakken oliebol met koffie.


Shirts voor SVD 2

DINXPERLO - Voetballiefhebber Toni Heitkönig heeft met zijn metselbedrijf Th. Heitkönig shirts beschikbaar gesteld voor het tweede elftal van SVD. SV Dinxperlo is de firma Heitkönig, gevestigd aan de Hagtweg, zeer erkentelijk voor deze bijdrage aan het tweede elftal.

Nieuwe shirts. Foto: PR
Nieuwe shirts. Foto: PR
Nieuwe shirts. Foto: PR