PR Sauna Wellness Winterswijk
PR Sauna Wellness Winterswijk Foto: PR Sauna Winterswijk

Nadieh van Sauna Wellness Winterswijk: Leukste Ondernemer

WINTERSWIJK - Na twee maal de titel beste sauna van Gelderland met hoogste waardering, werd Nadieh de Vries dit jaar ook verkozen tot de leukste ondernemer van Winterswijk.

Nadieh is ?sinds juli 2010 ?eigenaresse van Sauna Wellness Winterswijk, maar ook van Integrale lichaamstherapie Nadieh, gevestigd aan Steenhouwerspad 1 en Misterstraat 162 te Winterswijk. Men kan hier zowel terecht voor een saunabezoek met behandeling, als voor enkel een behandeling. Voor alleen een behandeling is de entree aan Misterstraat 162.
Tijdens haar opleiding integrale lichaamstherapeut heeft ze al te kennen gegeven meer te willen betekenen voor de gezondheid van de mens. Inmiddels al weer vijf jaar gediplomeerd, is ze hier met haar bedrijf hard mee bezig. Inmiddels vele vormen en technieken massage bijgeleerd via de jaarlijkse verplichte scholingen die wordt opgelegd door de beroepsvereniging, om te mogen voldoen aan de eisen om de behandelingen (deels) vergoed te kunnen krijgen via de zorgverzekering, heeft ze al vele cliënten hun klachten kunnen verlichten en of verhelpen.
Men kan met diverse klachten bij Nadieh terecht, die ze professioneel behandelt met de door haar aangeleerde technieken. Hierover is uitgebreide informatie op de website.

Naast sauna en massage, kan men bij de sauna ook terecht voor beauty behandelingen en is er een uitbreiding op het gebied van aromatherapie. Bij de aromatherapie wordt gebruik gemaakt van doTERRA oliën. Dit zijn pure essentiële oliën met een therapeutisch certificaat en GRAS proof: Dit wil zeggen goed gekeurd door de FDA die voor vele doeleinden ingezet kunnen worden om zo klachten te kunnen verlichten, omgang met stress kunnen verlichten en die ook goed ingezet kunnen worden bij het verwerken van emoties, enzovoorts.
Voordeel van deze oliën is dat ze door de celwand heen dringen en zo de kern van bron kunnen aanpakken, wat met middelen op waterbasis niet het geval is. Naast een behandeling van de aromatherapie waaronder de AromaTOUCH Techniek, kan men de oliën ook thuis inzetten.
Voor meer info kan men een vrijblijvende afspraak maken via tel. 0543-513225 of per mail: swwinterswijk@ gmail.com.


www.integralelichaamstherapienadieh.nl