Jelle en Joshua overhandigen de cheque aan Frans Vreemannn, vrijwilliger van de Voedselbank. Foto: Frank Vinkenvleugel
Jelle en Joshua overhandigen de cheque aan Frans Vreemannn, vrijwilliger van de Voedselbank. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto: Frank Vinkenvleugel

FNRS-wedstrijd in IJzerlo

Vervolg van de voorpagina

Er werden dit weekend maar liefst 48 promotiepunten behaald en daarnaast ook nog een 16 diploma's. Dit was, volgens jurylid Anieke Sap, te danken aan de goede instructie en ook zeker aan de kwaliteit van de paarden en pony's bij HC de Achterhoek.
Sarah Wensink behaalde in de F1 met Pim maar liefst 241 punten waarmee ze de hoogste score van de dag op haar naam wist te zetten.

Meer uitslagen en foto's zijn te vinden op Facebook.


www.facebook.com/HippischCentrumdeAchterhoek


Cheque voor Voedselbank van De Wegwijzer

DINXPERLO - Frans Vreemann, een vrijwilliger van de voedselbank Oost Achterhoek locatie Dinxperlo, nam woensdag een cheque van €150,- in ontvangst van twee leerlingen van De Wegwijzer, Jelle Koskamp en Joshua Gosens, de oudste en een van de jongste leerlingen van de school. Het bedrag is opgehaald met de verkoop van oliebollen tijdens de kerstviering. De Wegwijzer koos er bewust voor om een plaatselijk doel te steunen. Elke week halen tussen de 15 en 20 mensen uit Dinxperlo levensmiddelen bij de Voedselbank.


Inloophalfuurtje Huurdersvereniging Dinxperlo

DINXPERLO - Zoals bekend start Huurdersvereniging Dinxperlo in februari met een inloophalfuurtje voor haar leden. Dit inloophalfuurtje is in het kantoor van de Huurdersvereniging op elke eerste donderdag van de maand, behalve in de maanden juli en augustus, van 13.00 tot 13.30 uur.

De start van dit inloophalfuurtje zal zijn op donderdag 4 februari.
Men kan binnenkomen door aan te bellen bij de brievenbus van de Huurdersvereniging, hoofdingang van de Wieken, Dr. I. de Keijzerstraat.