Willy Ruesen, met fraai gezelschap, in het nieuwe pand. Foto: Frank Vinkenvleugel
Willy Ruesen, met fraai gezelschap, in het nieuwe pand. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto: Frank Vinkenvleugel

Lingerlo verhuist naar Hogestraat

DINXPERLO - Al vanaf maart 2015 is Willy Ruesen er mee bezig maar aankomende week gaat het dan eindelijk gebeuren. De lingeriespeciaalzaak Lingerlo gaat verhuizen naar de Hogestraat 27. Daar zal Willy zich samen met haar medewerksters gaan vestigen in het oude pand van Seven Men.( tussen Kruidvat en Readshop Heezen).Lingerlo heeft een ruime collectie aan lingerie, badmode, nachtmode, en beenmode. Eigenlijk alles wat je direct op de huid draagt. En ook voor ieder wat wils.

Door Waltraud Elburg

Ruimere opzet
Willy: "Zoals anderen al eerder benoemden is er sprake van een soort stoelendans, maar dan met de winkelpanden. De een gaat er uit en de ander gaat er in. Voor Lingerlo is dit erg gunstig in meerdere opzichten. Het pand aan de Hogestraat is in ieder geval een heel stuk groter en dat is voor de klanten ook een stuk prettiger. We kunnen onze artikelen mooier en ruimer uithangen."

"Dat is ook een stuk overzichtelijker voor iedereen. De verhuizing zelf zal niet zo heel veel om het lijf hebben. Het pand staat er al en ziet er keurig uit. Veel inventaris kunnen we zo weer gebruiken."

"Daarnaast is er in het dorp dan weer mooi een pand bezet en dat is weer prettig voor het winkelend publiek. En natuurlijk ook weer een stukje leegstand dat wordt weggewerkt."

'Jongens van LEF missen'
Willy: "Ik heb er echt heel veel zin in om te verhuizen naar het nieuwe pand. Wel zal ik de jongens van LEF met hun gekkigheid en fratsen gaan missen. We hadden altijd een prima contact en waren altijd in voor een geintje."

Enthousiast
Willy en haar twee medewerksters Mieke en Tamara hebben er veel zin in. "We staan voor kwaliteit en klantvriendelijkheid met persoonlijke aandacht voor iedere klant. Bij ons is veel mogelijk. Wat wij erg belangrijk vinden is dat de mensen ook de mogelijkheid krijgen om alles te kunnen passen. Want als je even past, weet je zeker dat het goed zit. We zijn altijd discreet en vragen altijd eerst wat de wensen van de klanten zijn. Wat dat betreft praat ik iedereen uit de kleren, want passen is erg belangrijk. Ik beloof dat ze er geen trauma van op zullen lopen", lacht Willy.

Nieuwe merken
Willy: "Heel fijn om te mogen melden is dat we ook twee nieuwe merken krijgen. Na de zomervakantie mogen we Prima Donna en Marie Jo aan de collectie toevoegen. Tot aan de zomer kunnen onze klanten natuurlijk ook op de andere vertrouwde merken rekenen. Zo hebben we onder andere voor de dames Chantelle, Lingadore, Triumph, Mey, Sloggi, Anita, Rosa Faia Sunflair, Moonlight, Simone Perele, DKNY en voor de heren merken zoals bijvoorbeeld Hom, Cavello, Meg en meer."

"Kom gerust kijken of er iets is wat bij jou past. Ook als je speciale wensen hebt op het gebied van lingerie zoals bijvoorbeeld een bh waar implantaten in kunnen na een borst operatie, kunnen we dit voor u bestellen. Vraag ons naar de mogelijkheden en we helpen je graag verder."

Opening 6 april
Maandag 4 april en dinsdag 5 april is Lingerlo gesloten vanwege de verhuizing. De opening van het nieuwe pand van Lingerlo aan de Hoogestraat 27 is op 6 april. "Ik ben me er van bewust dat het al erg snel is, maar dat gaat vast lukken. We hebben er in ieder geval heel veel zin in en zien het allemaal erg positief tegemoet. Iedereen is van harte welkom", aldus Willy.
De openingstijden zijn weer net als voorheen: maandag van 13:00-18:00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09:00-18:00 uur, vrijdags van 09:00-20:00 uur en zaterdag van 09:00-16:00 uur.


www.lingerlo.nl

www.facebook.com/Lingerlo pagina

tel. 0315-655248