Foto: PR
Foto: PR Foto: PR 't Kinderspöl

't Kinderspöl brengt toneelstuk

'Als portretten spoken'

Hilarisch stuk met spannende ontknoping

SINDEREN - Jeugdtheater 't Kinderspöl, jeugdafdeling van toneelgezelschap 't Buurtschap, speelt op zondag 24 april éénmalig het spannende kinderstuk 'Als portretten spoken', door J.A. Tempelaars en J. van der Heijden.

Hoog in de torenkamer van kasteel Schimmensteyn hangen twee portretten, de één van Floris en de ander van Adele van Steelenrijck.

Zij waren ooit de eigenaren van het kasteel en zijn vervloekt. Zij moeten een wondersleutel bewaken die op alle sloten past. Met deze sleutel hebben zij in het verleden veel ellende veroorzaakt.

Een ver achterkleinkind, mevrouw Van Stelen, is in het bezit gekomen van een document. In het document staat informatie over de toversleutel en deze sleutel zou verstopt liggen in het kasteel.
Ze heeft al haar zinnen gezet op de sleutel en zet alles op alles om deze in haar handen te krijgen, zodat zij er verkeerde dingen mee kan doen. Hoe gaat dit aflopen?

Een hilarisch stuk met een spannende ontknoping. Het stuk is de te zien op zondagmiddag 24 april om 14.30 uur in het Buurtschapshuis in Sinderen.
De zaal gaat om 13.45 uur open. In de pauze is er een verloting waarbij natuurlijk leuke prijzen te winnen zijn.
Kinderen mogen naar binnen voor 3 euro en volwassenen betalen 5 euro.

Kaarten zijn te bestellen via www.tbuurtschap.nl of via tel. 0543-840113.