Het team van Sport-Balance. Foto: PR
Het team van Sport-Balance. Foto: PR Foto: PR Sport-Balance

Zaterdag open huis bij Sport-Balance

BREEDENBROEK – Sport-Balance houdt op zaterdag 23 april een open dag ter gelegenheid van de opening van de winkel aan Den Dam 2 in Breedenbroek.

Wat drie jaar geleden hobbymatig begon, is door Bianca en Herbert Rougoor inmiddels uitgebouwd tot een prestigieuze sportzaak (inclusief twee webshops) met een groot aanbod sportkleding, schoeisel, kleding, materialen en sportvoeding gericht op survival, (trail)running, triathlon, fitness, crossfit, obstaclerunning en bootcamp. Deze uitbreiding wordt gevierd met een open dag op zaterdag 23 april van 9.00 uur tot 16.00 uur, waarbij iedereen vanzelfsprekend van harte welkom is om dit onder het genot van een hapje en drankje te komen vieren.

Bianca en Herbert hebben een grote passie voor sport. Zij hebben jarenlange ervaring opgebouwd door deel te nemen aan survivalruns, het organiseren van runs en het bouwen van hindernissen en obstakels, waardoor zij een goed en gedegen advies kunnen geven op bijvoorbeeld kleding, schoeisel en sportvoeding.
In het assortiment voeren zij merken zoals INOV-8, Raidlight, Fusion, GO2, BV Sport, Bliz en Mico, waardoor klanten uit heel Nederland hen weten te vinden. Maar ook onder het regionale publiek weten zij steeds meer naamsbekendheid te creëren.
Inmiddels is het team van Sport-Balance uitgebreid en is er op vrijdag en zaterdag een voedingsdeskundige aanwezig voor het geven van tips en adviezen gericht op het behouden en behalen van een gezonde leefstijl en vragen rondom sport en voeding.
Tijdens de open dag kunnen bezoekers deelnemen aan een zogenaamde oriëntatieloop en / of deelnemen aan de clinics krachttraining voor (trail)runners en krachttraining voor survivalrunners.
Aanmelden hiervoor kan tot uiterlijk donderdag 21 april 18.00 uur via info@sport-balance.nl of via 0315-617364. Deelname is gratis.
Sport-balance is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 9.00 uur.


Seesing Personeel langer hoofdsponsor Longa '30

LICHTENVOORDE - Seesing Personeel en Stichting Businessclub Vrienden van S.V. Longa '30 zijn verheugd te kunnen melden dat ze het nog lopende contract voor het hoofdsponsorschap vroegtijdig hebben verlengd met nog eens drie jaar. Seesing Personeel had nog een lopend contract tot en met het seizoen 2017/2018. De recente, positieve ontwikkelingen aangaande de overname van Seesing Personeel door Fides Uitzendgroep, heeft de nieuwe eigenaar doen besluiten het contract open te breken en het bedrijf tenminste tot het seizoen 2020/2021 aan de zondag eersteklasser te verbinden.