Meester Badou, met de nieuwe muts die hij bij zijn afscheid kreeg, zingt vrolijk mee. Foto: Frank Vinkenvleugel
Meester Badou, met de nieuwe muts die hij bij zijn afscheid kreeg, zingt vrolijk mee. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto: Frank Vinkenvleugel

De Höve zwaait meester Badou uit

DE HEURNE - Meester Badou Sy vertrekt als onderwijsassistent op De Höve. Al langere tijd was er de wens bij Badou om samen met zijn partner Brigitte een kinderhuis in Aalten op te starten. Onlangs werd deze wens werkelijkheid met de plaatsing van een tweetal Congolese kinderen bij hen thuis. Aangezien Brigitte kostwinner is, heeft Badou besloten om te stoppen met zijn werk als onderwijsassistent op De Höve.

Normaal gesproken hoort daar een opzegtermijn van twee maanden bij, maar Badou heeft gevraagd om versneld te mogen stoppen. AccentScholengroep heeft hier in meegedacht en een invaller bereid gevonden om na de meivakantie de werkzaamheden over te nemen tot aan de zomervakantie. Dat is meester Luuk Somsen.

Natuurlijk wilden leerlingen en leerkrachten graag op een goede manier afscheid nemen van Badou. Dat gebeurde vrijdag. Badou en Brigitte kwamen op school langs in alle groepen. De kinderen hadden veel cadeautjes voor de vertrekkende meester Badou, en na een korte lawaaioptocht werden meester Badou en zijn partner Brigitte uitgezwaaid.


Lady's Night by Gregor's Haarmode

DINXPERLO - Op woensdagavond 25 mei houdt het team van Gregor's Haarmode een Lady's Night van 19.00 tot 22.00 uur. De avond staat in het teken van twee nieuwe activiteiten binnen de kapsalon.

Met de lente en zomer in het vooruitzicht kan men zich laten spraytannen in de kapsalon. Team Gregor's: "Spraytan is een geweldig alternatief voor de zonnebank om mooi bruin te worden. Er komen geen schadelijke UV-stralen aan te pas en is dus totaal niet schadelijk voor de gezondheid. Heb jij dat ook? Het wordt plotseling heel mooi weer en je zou een leuke jurk aan willen. Helaas zijn je benen nog niet bruin en je kiest toch weer voor de broek. Of je hebt geen geduld of tijd om langdurig in de zon te zitten en wil graag snel resultaat. DHA (dihydroxyacetone) is het actieve ingrediënt in alle spraytanvloeistoffen. Het is een kleurloze, chemisch afgeleide van suikerbiet. Het reageert met keratine in de bovenste huidlaag en zorgt voor een prachtige, bruine kleur. De diepte/donkerte van de tanning is afhankelijk van het gebruikte DHA percentage. In de kapsalon zijn er drie percentages vloeistoffen beschikbaar, dus voor elke huid een mooie tanning. Bel gerust voor meer informatie of een afspraak!"
Met Eva Velthorst van 17 jaar wordt het team vanaf zaterdag 28 mei versterkt.
Deze enthousiaste schoonheidsspecialiste rondt in mei haar eerste leerjaar af van de Opleiding Schoonheidsspecialiste op het Graafschap College.
Eva heeft de methodes voor alle behandelingen op het vlak van de schoonheidsspecialiste al geleerd en is heel precies. Graag maakt zij ook kennis met iedereen tijdens de Lady's Night; bovendien voorziet ze bezoekers desgewenst van een huidadvies.
Op dit moment wordt gewerkt aan de inrichting van de schoonheidssalon en Eva zal haar eigen invulling hieraan geven. Eva blijft zich verder specialiseren op school.
Patricia, Francis, Babette en Eva hopen veel bezoekers te verwelkomen op woensdagavond 25 mei. Er worden hapjes en zomerse drankjes geserveerd.

Wel graag even aanmelden bij Gregor's Haarmode: tel. 65 32 48.


Eva komt het team vanaf 28 mei versterken. Foto: PR