Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel Foto: Lydia ter Welle

Concert Laura van Kaam in De Hofnar

AALTEN/DINXPERLO - Laura van Kaam gaf met haar band een concert in De Hofnar, voor een uitverkochte zaal. Niet alleen het publiek genoot, ook Laura kijkt er met genoegen op terug, getuige haar reactie op Facebook. Ze schrijft:

"Een glimlach en stiekem een traantje van geluk... Wat een avond... Dik uitverkocht. Alle 450 stoelen waren bezet. Sterker nog, de mensen die nog aan de deur kwamen voor kaarten, waren maar achterin de zaal gaan staan. Mijn 3e eigen concert. Ik kan het gewoon eventjes niet geloven of zo....
We trapten af met slechts een viool, vervolgens kwam er één voor één een bandlid bij, en mocht ik dan toch eindelijk het podium op. Toen ik voor de microfoonstandaard stond kon ik voor het... eerst omhoog kijken, en zag ik hoe stampvol de zaal zat. De eerste nummers heb ik dus ook als gevolg trillend als een rietje staan zingen. (Ook nog eens hopend dat ik niet onderuit ging op mijn hakken door mijn trilbenen!). Wat een spanningen. Tót ik tijdens de kampvuur sessie - de eerste zin niet meer wist. Om het zo stressloos mogelijk over te laten komen, speelde ik gewoon 2 minuten lang het intro en wachtte ik tot iemand me kon vertellen wat ik moest zingen. De zaal lachte me uit, of toe, hoe dan ook... ze hadden groot gelijk haha. Maar we lachten samen, want wat hadden we een lol. Voor mij brak het ijs. Het was echt thuiskomen. Dus ik genoot van top tot teen; heb gelachen met alle mensen; gezongen met niet alleen mijn band maar met de hele zaal; ik heb stiekem gehuild omdat ik het zo bijzonder vond... Ik kan zo wel doorgaan, maar het enige wat ik eigenlijk kwijt wilde was: Dank. Dank jullie wel.... Dit is een van de meest onvergetelijke avonden die ik tot nu toe heb mogen meemaken. Zonder publiek geen podium voor mij. Wat ben ik dankbaar dat ik nog elke dag zo mag genieten van mijn passie. Een hele fijne avond.

Liefs,
Laura."


Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel