Opnieuw feest voor DZSV 1: winst in de finale van de Achterhoek Cup. Foto: PR DZSV Foto: PR DZSV

DZSV 1 wint Achterhoek Cup

DINXPERLO - In een enerverende wedstRijd met alle aspecten, die de Achterhoek Cup zo bijzonder maakt, verslaat DZSV tegenstander DZC'68 na shoot-outs. Na een rustig en aftastend begin, kwam DZSV na 17 minuten met tien man te voetballen. Regel bij de Achterhoek Cup: gele kaart is tien minuten straftijd, maar DZC profiteerde niet van de man-meersituatie. In de veertigste minuut scoorde Michel Luijmes de 1 -0 voor DZSV. In de extra tijd maakte Wout Blasman de gelijkmaker voor DZC. DZSV begon scherp in de tweede helft en in de 49e minuut zette Chieljan Nijman met een fraai afstandsschot DZSV weer op voorsprong 2 -1.