Schuimparty op laatste dag Kivada in Breedenbroek. Foto: Frank Vinkenvleugel
Schuimparty op laatste dag Kivada in Breedenbroek. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto:

Kivada: 'Zonder sponsors geen blije kinderen!'

BREEDENBROEK - Traditiegetrouw werd in de laatste week van de schoolvakantie in Breedenbroek de Kivada gehouden. Maar liefst 182 kinderen werden de hele week vermaakt met hutten bouwen, allerlei spelletjes in de pastorietuin en op het voetbalveld, een dagje uit en natuurlijk op vrijdagmiddag het vuur en een schuimbad. De leiding, 35 vrijwilligers, wil de sponsors bedanken en de ouders wijzen op de vrienden van de KiVaDa. Op de website staat daarover meer informatie.


Goud voor echtpaar Siebel

DINXPERLO - Op 31 december 2015 waren Otto en Ria Siebel al voor de wet 50 jaar getrouwd. Op 22 juli 2016 officieel voor de kerk.

Voor de kinderen, kleinkinderen, broer, zusters, neven en nichten gaven Otto en Ria een feestje bij Sportcentrum het Blauwe Meer. Voor de ballonnen-versierselen werd Rolinda Kromkamp ingeschakeld, voor een passend vervoer in een heuse cabrio Frank te Grotenhuis. Bij Sportcentrum het Blauwe Meer werd onder het genot van een uitstekend buffet en enkele films uit de oude doos, gezellig bijgepraat. Op naar de zestig!


Schone auto voor het goede doel

DINXPERLO - De Jeugdraad van de PKN Dinxperlo houdt op zaterdag 27 augustus van 9.00 tot 14.00 uur in samenwerking met Carwash Wikkerink een autowasdag. Iedereen kan voor vijf euro zijn auto laten wassen in de wasbox bij Tankstation De Rietstap, Anholtseweg 30 in Dinxperlo.

De autowasdag wordt georganiseerd in het kader van de actie 'Geef me de Vijf'. Het ingezamelde geld is volledig bestemd voor de Voedselbank Oost-Achterhoek en de verbouwing van het Kerkelijk Centrum.
De actie 'Geef me de Vijf' kent een bijzondere achtergrond. Vorig jaar hebben de leden van de PKN vijf euro ontvangen met als opdracht deze te investeren en de opbrengst te bestemmen voor deze goede doelen. Er zijn inmiddels binnen en buiten de kerkgemeenschap veel activiteiten gehouden, wat een flinke respons heeft opgeleverd. Daarom is iedereen uit Dinxperlo en Suderwick van harte welkom om het zomerstof eens goed van de auto te laten afspoelen.

Echtpaar Otto en Ria Siebel vijftig jaar getrouwd. Foto: Frank Vinkenvleugel
Afbeelding