Bi'j de dokter op de planken. Foto: PR
Bi'j de dokter op de planken. Foto: PR Foto:

Bi'j de dokter te zien in Buurtschapshuis

SINDEREN - Toneelgezelschap 't Buurtschap gaat weer de planken op met 'Bi'j de dokter', geschreven door Evelien Evers. Een eigentijds toneelstuk met sterk uiteenlopende karakters en veel humor.

Er is een nieuwe arts in de praktijk van dokter Zijlsma, en ieder denkt er het zijne van. Hij is toch geen familie van Mulleman die vroeger in het buitengebied woonde? Wat was daar toch mee? Bijna niemand weet iets. Wie wel wat weet, zegt niets. En zij die niks weten zeggen véél... Het is dan ook een en al roddel en achterklap in de wachtkamer.

De eerste twee voorstellingen zijn gepland op woensdag 31 augustus en donderdag 1 september in het Buurtschapshuis in Sinderen. Hiervoor is nog een klein aantal kaarten (entreeprijs is 7 euro) te verkrijgen via tel.0315-241753 (Oranjevereniging Sinderen).

Een extra voorstelling is gepland op donderdag 15 september, eveneens in het Buurtschapshuis in Sinderen, aanvang om 20.00 uur.

Kaarten (volwassenen 7,50 euro, kinderen 5 euro) voor deze voorstelling kan men reserveren via tel. 0315-617282 of reserveren via www.tbuurtschap.nl.


Wie heeft er nog foto's van het bezoek aan Paleis Soestdijk in 1976?

DINXPERLO - Op 30 april 1976 hebben kinderen uit Dinxperlo, Breedenbroek, de Heurne en Suderwick in samenwerking met de VVNF als 'dorp zonder grenzen', een bezoek gebracht aan Paleis Soestdijk voor een manifestatie op het voorterrein ter gelegenheid van Koninginnedag.

Er was toen sprake van kinderen uit de derde klas, en die 'derdeklassers moeten nu ongeveer 48 jaar oud zijn.

In het kader van een expositie over '250 jaar grens' die in oktober in samenwerking met de VVV te zien zal zijn in het voormalige gemeentehuis in Dinxperlo, is men op zoek naar foto's.
Deze foto's zullen een onderdeel vormen van de expositie.
Wie wil deze foto's uitlenen?

Graag een reactie naar Bertie Bussink, Polstraat 3 in Dinxperlo; Tel. 06-30841708.