Sidney Aansorgh en Heino Elburg (r) van Baron Computers. Foto: Frank Vinkenvleugel
Sidney Aansorgh en Heino Elburg (r) van Baron Computers. Foto: Frank Vinkenvleugel

Baron Computers tevreden met nieuwe pand

DINXPERLO - Het zal niet veel mensen ontgaan zijn dat Baron Computers is verhuisd. Sinds een aantal weken zijn Heino Elburg en zijn collega Sidney Aansorgh te vinden in het pand aan de Wilhelminastraat 4 in Dinxperlo. Het pand waarin voorheen de drogisterij van Emma en de fietsenwinkel van Joost Velthorst gesitueerd waren, biedt nu plaats aan Baron Computers .Dé winkel op het gebied van ict-voorzieningen voor Dinxperlo en omgeving.

Door Waltraud Wensink

Heino Elburg is het verhuizen niet vreemd. Hij heeft al menig pand In Dinxperlo van binnen gezien. "Ja, ik heb inmiddels genoeg panden gehad", lacht Hij. "In 2010 heb ik de zaak van Jeroen Kemink overgenomen. We zaten al in het pand naast de Chinees in de Hogestraat, in de Dr Van Der Meerstraat (Piet Albert), Aaltenseweg, Kerkhofpad, wederom de dokter Van Der Meerstraat en later in het pand van Bakkerij Ruesink en uiteindelijk zijn we dus hier aan de Wilhelminastraat beland. Inmiddels ben ik dus wel wat gewend wat het verhuizen betreft."

Tevreden
Heino en Sidney zijn erg tevreden over de huidige locatie. "We zien sinds we hier zitten ook veel nieuwe mensen. Sommige zijn kijkers maar er zitten ook zeer zeker kopers tussen." Samen met hun boekhoudster en soms ook een stagiair hebben ze hun draai gevonden.

De zaak is op maandagochtend gesloten. "Maar als er dan toch onverhoopt iemand om 12 uur aan de deur staat, laten we die persoon binnen en sturen we hem niet weg om 's middags terug te komen. Ik moet er niet aan denken. Als we er zijn, doen we de deur open", aldus Heino. De manier waarop de klanten bejegend worden mag oprecht klantvriendelijk en laagdrempelig genoemd worden. Heino: "De ene klant heeft iets meer uitleg nodig dan de andere en als we het tien keer uit moeten leggen dan doen we het ook. We willen graag dat de klanten tevreden zijn en ook weer terug komen. Service staat bij ons hoog in het vaandel."

Verkoop en reparatie
Baron Computers is gespecialiseerd in verkoop en reparatie van computers, notebooks en randapparatuur. "Maar we hebben ook spelcomputers, televisies en beveiligingssystemen. Dat is nog niet bij iedereen bekend. Hier willen we de klanten ook best wat meer over vertellen. Kwaliteit van een beveiligingscamera is erg belangrijk. Je wilt toch ook goed kunnen zien wat er gebeurd als je de beelden bekijkt."
Baron Computers is te vinden aan de Wilhelminastraat 4 in Dinxperlo. Of het nu gaat om verkoop, advies of een reparatieverzoek, iedereen is welkom om even binnen te lopen.


www.baroncompters.nl
tel. 0315-655225