JanWillem en Carry Wiggers in de showroom van hun keukenzaak. Foto: PR
JanWillem en Carry Wiggers in de showroom van hun keukenzaak. Foto: PR Foto:

Nieuw in Winterswijk: Wiggers Keukens

WINTERSWIJK - Op vrijdag 17 maart openen JanWillem en Carry Wiggers een nieuwe keukenzaak aan Gasthuisstraat 35 in Winterswijk. Wiggers Keukens biedt smaakvolle keukens en inbouwapparatuur, tegen zeer betaalbare prijzen.

Met bijna dertig jaar ervaring in het vak is nu het moment voor JanWillem Wiggers aangekomen om een eigen keukenzaak te beginnen. Wiggers: "Wij staan voor Duitse kwaliteit en degelijkheid tegen betaalbare prijzen. Van standaard keukenblokken tot luxe designkeukens en van modern tot klassiek, alles is bij ons mogelijk. Betaalbaarheid is een speerpunt, ook omdat keukens vaak niet meer meegefinancieerd kunnen worden. Onze leverancier is de grootste keukenfabrikant ter wereld. Door de aantallen die hij afzet, is het mogelijk om de kwaliteit betaalbaar te houden. En daarvan profiteert onze klant."

Uitvoerig getest
Alle keukens worden in een laboratorium uitvoerig getest. Wiggers: "Geen enkele andere keukenfabrikant test alle componenten en keukenmeubelen zo uitgebreid als de onze. Met een productie van 2700 keukens per dag, die over de gehele wereld bij duizenden verschillende klanten worden geleverd, moet de kwaliteit van de keukens ook wel perfect zijn. De gemiddelde levensduur van een keuken is vijftien jaar. Wilt u langer dan 15 jaar van uw keuken genieten? Aan de kwaliteit van onze keukens zal het niet liggen!"

'Van slopen tot koken'
Het vervangen van een keuken is vaak een klus waar veel mensen tegen opzien. Wiggers Keukens kan het hele traject van A tot Z begeleiden, 'van slopen tot koken'. Wiggers: "Onze klanten hebben er geen omkijken meer naar. We hebben eigen monteurs en we zetten altijd alles op alles om onze klanten zorgeloos van de nieuwe keuken te kunnen laten genieten!"
Er zijn trends die komen en gaan: van keukens met dikke aanrechtbladen van acht centimeter tot keukens met greeploze fronten en stenen spoelbakken. In de showroom van Wiggers Keukens staan diverse moderne opstellingen, die op termijn nog worden uitgebreid met enkele fraaie houten keukens. Wiggers: "Wij verwelkomen u graag in onze showroom zodat u met eigen ogen kunt zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Ook als u specifieke wensen of ideeën heeft! Wij zetten alles in het werk om tegen een betaalbare prijs tot een smaakvol eindresultaat te komen." Vanaf vrijdag 17 maart is WiggersKeukens aan de Gasthuisstraat 35 in Winterswijk geopend.


www.wiggerskeukens.nl


Grote streekboekenverkoop bij ECAL

DOETINCHEM - Bij het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers (ECAL) aan de IJsselkade 13 in Doetinchem vindt op donderdag 23 maart van 10.00 tot 15.00 uur een grote streekboekenverkoop plaats. Het betreft streekhistorische en algemeen historische boeken, genealogische literatuur, tijdschriften en streekromans. De boekenmarkt vindt plaats in de studiezaal van het Erfgoedcentrum. In de daar aanwezige boekwinkel kan men tevens terecht voor de nieuwste streekboeken, kalenders en meer.