Gezellig aanschuiven voor de naobertafel. Foto: PR
Gezellig aanschuiven voor de naobertafel. Foto: PR Foto:

Naobertafel bij Beth San: groot succes

AALTEN - Donderdag was de eerste Naobertafel een groot succes voor zowel het personeel van Grandcafé Beth San als voor de naobers van Beth San.

Enige tijd geleden kwamen Elise Houwers en Joke Meinen (coördinator Welzijn van Marga Klompé) met het idee om de buurtbewoners van Beth San meer te betrekken bij het verzorgingstehuis.
Na een enquête in de buurt en na een bijeenkomst in Beth San werd het idee van de Naobertafel 'geboren'. Er werden flyers bezorgt bij de buurtbewoners van Ackermanshof, Koeweide, Esdoorn en Eligiusstraat en de gastvrouwen Lievers en Ploos van Amstel hebben daarna de bewoners benaderd of ze mee wilden doen.
Dat het een goed idee is, mag als bewezen worden beschouwd want ongeveer veertig mensen schoven aan voor de eerste Naobertafel.
Op het menu stond deze middag tomatensoep, schnitzel met zigeunersaus, een groentemix, rauwkost, compote en als toetje was er hopjesvla met slagroom. Na de maaltijd werd er nog een kop koffie geserveerd en werd er nog gezellig nagepraat. Tijdens de gesprekken kwamen al suggesties naar boven voor het menu van een volgende naobertafel: 'ouderwetse' maaltijden als andijvie met dikke saus.
De Naobertafel is er elke derde donderdag van de maand om 17.00 uur in het Grandcafé Beth San met steeds een ander menu. Wie wiel mee eten, kan zich aanmelden bij Beth San via tel. 0543 561500 of via mail grandcafe.bethsan@szmk.nl.

De gasten genoten van het smakelijke menu. Foto: PR