Deelnemers van de trekkertoertocht staan opgesteld. Foto: PR
Deelnemers van de trekkertoertocht staan opgesteld. Foto: PR Foto:

Pompoen- en herfstfair bij De Markerink

BARLO – Bij gebouw De Markerink in Barlo wordt op zaterdag 23 september van 10.00 tot 14.30 uur de pompoen- en herfstfair gehouden. De organisatie is erin geslaagd om een divers programma samen te stellen, voor jong en oud, voor elk wat wils.

Om 10.00 uur gaat de trekkertoertocht van start, met onderweg een pauze. Rond 13.00 uur zijn de tractoren weer terug in Barlo. Culinaire talenten kunnen meedoen met 'Heel Barlo Bakt'. Tijdens de fair worden de taarten verkocht, de opbrengst gaat naar de activiteitencommissie en de oudervereniging.

Bij gebouw De Markerink is intussen van alles te zien, te doen en te beleven. Tractorpulling team Dark Side of the Moon is aanwezig, kinderen kunnen meedoen aan een pompoenspel-kleurwedstrijd, voor sportievelingen bestaat de mogelijkheid om bootcamp of een stormbaan uit te proberen. Jeugdorkest Excelsior laat van zich horen, ook het enthousiaste koor Ameezing verzorgt enkele optredens. Kinderen kunnen dieren aaien, knutselen, en het gewicht van een pompoen raden. Er zijn onder andere oliebollen, koffie met gebak, ijsjes, broodjes frikandel, bockworst, kroket en diverse drankjes te verkrijgen.

Een veelvoud aan kramen staat opgesteld, onder andere DoroTheja met de streektaalwenskaarten is present, haarknipjes en accessoires, de woonwagen met brocante en curiosa, Rinimaakt en pompoenen van Bert Lensink.

Voor het meedoen aan de Trekkertoerrit kan men zich telefonisch of via e-mail opgeven. De kosten voor de toerrit zijn 7,50 euro. Ook voor deelname aan Heel Barlo Bakt is opgeven noodzakelijk. Voor de lekkerste/beste taarten zijn enkele tegoedbonnen beschikbaar gesteld.


herfstfair.barlo@gmail.com

tel. 06-20752180

Pompoenen knutselen. Foto: PR