Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel. Foto: Jano van Gool
Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel. Foto: Jano van Gool Foto:

Verbogt en Van der Poel in de Koppelkerk

BREDEVOORT - Auteur Thomas Verbogt en singer-songwriter Beatrice van der Poel zijn op vrijdag 27 oktober terug in de Koppelkerk in Bredevoort met hun voorstelling 'Montere Weemoed'. Een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en opgewekte, komische verhalen over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie. Ze verhalen over kleine belevenissen met grote gevolgen en over het toeval dat geluk heet.

Auteur Thomas Verbogt zal in Gelderland vooral bekend zijn als columnist van De Gelderlander. De auteur schreef naast columns diverse romans, toneelstukken en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek 'Als de Winter voorbij is'. Zijn nieuwste roman 'Hoe alles moest beginnen' is zojuist verschenen en deze maand volgt een film over zijn schrijverschap.

Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma's en albums. Haar laatste voorstelling 'Electric Lady' was een ode aan Jimi Hendrix en oogstte vier sterren recensies. Ze leest regelmatig luisterboeken voor, waaronder de familiekroniek 'Judas' door Astrid Holleeder en in 2015 won ze de Luisterboek Award voor de bestseller van John Green: 'Een weeffout in onze sterren'.

De voorstelling in de Koppelkerk is op vrijdag 27 oktober en begint om 20.30 uur; de zaal is open vanaf 20.00 uur. De entree kost 15 euro; reserveren is gewenst en kan via koppelkerk.nl of 0543-216 005.