Eveline van Eijk geeft uitleg over spelletjes in het Mama Café. Foto: PR
Eveline van Eijk geeft uitleg over spelletjes in het Mama Café. Foto: PR Foto:

Mama Café in de bieb met
spelletjesochtend

AALTEN - Het eerstvolgend Mama Café in de Bibliotheek Aalten is op woensdagochtend 15 november in samenwerking met Eveline van Eijk, vrijwilligster bij Speelotheek de Blokkendoos.

Tijdens het Mama Café in de Bibliotheek Aalten, op woensdagochtend 15 november, wordt een spelletjesochtend gehouden, georganiseerd door Speelotheek de Blokkendoos.
Eveline van Eijk, vrijwilligster bij de Speelotheek, vertelt deze ochtend meer over de verschillende spelvormen die er zijn, waarom het leuk is om met elkaar spelletjes te spelen en wat een kind daarbij leert.

Ook komen de verschillende uitgevers van spelletjes aan bod en laat Eveline zien welke spelletjes de Speelotheek voor jonge kinderen heeft. Daarna mag men de verschillende spelletjes uitproberen.
Het Mama Café is voor alle ouders met jonge kinderen en wordt op woensdag 15 november van 10 tot half 12 gehouden in de Bibliotheek Aalten,Hogestraat 10, deelname is gratis. Het Mama Café is een samenwerking tussen Yunio, CJG, Figulus Welzijn de Bibliotheek Achterhoekse Poort.