Een van de aanwezige tropische soorten. Foto: PR Kleur en Fleur
Een van de aanwezige tropische soorten. Foto: PR Kleur en Fleur Foto:

Vogeltentoonstelling Aalten

AALTEN - Vogelvereniging Kleur en Fleur uit Aalten houdt op zaterdag 18 en zondag 19 november een vogeltentoonstelling. De tentoonstelling wordt gehouden in zaal de Driesprong aan Plein Zuid 12 te Aalten.

Alle vogels worden op woensdag 15 november ingezonden en worden donderdag 16 november door vijf landelijke keurmeesters gekeurd. De keurresultaten worden opgenomen in een catalogus welke in de zaal verkrijgbaar is. Er is een verscheidenheid aan vogels aanwezig zoals vele soorten parkietachtigen, kanaries in vele soorten en vormen en een diversiteit aan tropische vogels.

De tentoonstelling is voor publiek geopend op zaterdag 18 november van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 19 november van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Er is ook een verkoopklasse aanwezig.

Tot circa 1 december is Plein Zuid voor autoverkeer afgesloten in verband een in uitvoering zijnde reconstructie van de gehele straat. Voor fietsers en voetgangers levert dit weinig problemen op maar met de auto is zaal de Driesprong bereikbaar vanaf de Nijverheidsweg via de Eerste Broekdijk. De route wordt met enkele verwijsborden aangegeven.