Open huis bij De Rozengang

AALTEN - Zaterdag 9 en zondag 10 december van 11.00 uur tot 17.00 uur is er een open huis bij weefatelier De Rozengang, Kriegerdijk 11, Aalten. Cursisten exposeren hun werk, waaraan vanaf het voorjaar is gewerkt. Tevens zijn er demonstraties en is er voor belangstellenden de mogelijkheid om zelf een stukje te weven.


D66 houdt discussieavond over landbouw

BREDEVOORT - Op donderdag 14 december vanaf 20.00 uur houdt D66 Aalten-Dinxperlo in samenwerking met D66 Oost-Achterhoek in de Koppelkerk in Bredevoort een open avond over Landbouw. Aan het begin van deze interactieve inspraakavond, gaat Alexander van der Graaff, lijsttrekker van D66 Aalten-Dinxperlo in gesprek met gastspreker van die avond, Antoon Kanis, statenlid namens D66 in de provincie Gelderland.


Kerst in de tuin bij Beth San

AALTEN - In de beweegtuin van Beth San is er 'Kerst in de tuin' op vrijdag 15 december van 19.00 tot 21.00 uur. Er zijn lichtjes en een levende kerststal. Verder is er zang met muziek, worden er verhalen verteld maar men kan ook aan een puzzeltocht deelnemen. Tevens is de Kerstman aanwezig waar men mee op de foto kan; fotocamera meenemen dus. En om het geheel compleet te maken staan er kraampjes met glühwein, snert en warme chocolademelk.