Natare verliest in Nunspeet. Foto: Cato Nijman
Natare verliest in Nunspeet. Foto: Cato Nijman

Laatste periode fataal voor Natare

AALTEN - Na een rit door het woeste winterweer van dit weekend, arriveerden de waterpoloërs van Natare in Nunspeet voor hun negende wedstrijd van het seizoen. Na een slechte start kwamen de heren terug tot gelijke stand, maar verloren in de laatste periode met 6-4.

Aangezien Nunspeet één van de top-ploegen van de competitie is, beloofde het een zware wedstrijd te worden. De eerste periode viel dan ook aardig tegen. Binnen vier minuten stond Natare op een 3-0 achterstand. Voor de periode voorbij was wist Imko met zijn lange armen gelukkig nog wel een tijdens een man-meer situatie in te tikken vanaf zijn vaste positie.

Hiermee was een stijgende lijn ingezet en hoewel een hoop man-meer situaties niet benut werden, wisten zowel Mark met z'n kenmerkende stuiterbal vanuit de linker hoek en Tony met een prima schot vanuit een man-meer situatie te scoren en was de stand weer gelijk. In de derde periode kwam Nunspeet echter weer op een voorsprong tot 5-3. Wilmar wist met een strafschot in de laatste periode Natare weer dichterbij te brengen, maar uiteindelijk verloor Natare met 6-4. Geen schande tegen één van de betere ploegen uit de competitie, maar er had meer in kunnen zitten. Aankomende zaterdag is de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Piranha.