Other Roads. Foto: PR
Other Roads. Foto: PR

Folkmuziek op 't Westendorp

IJZERLO - Donderdag 9 november geeft de Britse band Other Roads een boerderijconcert op Boerderij 't Westendorp in IJzerlo. Dit trio speelde zeven jaar geleden met veel succes tijdens de Farm & Country Fair en komt sindsdien jaarlijks naar IJzerlo.

Other Roads is een zeer getalenteerd trio uit Engeland/Schotland. De band is een zeer geziene gast in vele theaters in Europa. Een groot deel van de songs schrijven en componeren de bandleden zelf. Luisterliedjes met een verhaal, ballades die soms a capella en driestemmig worden gezongen.

Opvallend is het brede scala aan instrumenten zoals viool, bouzouki, mandoline en een verscheidenheid aan gitaren. Begin oktober kwam hun zevende album uit, waarvan ze veel nummers gaan spelen.

Met hun grote humor gekoppeld aan prachtige liederen weten zij het publiek aan zich te binden. Het prachtige vioolspel van Gregor Borland, de mooie stem van Pete Abbott en de humor van Dave Walmisley staat garant voor een fantastische avond folkmuziek.

Donderdag 9 november, Westendorpweg 2 in IJzerlo. Graag vooraf reserveren om teleurstelling te voorkomen via info@countryfair.nl of 0543-466294. Aanvang 20.00 uur, entree vijftien euro.