Annie en Wim Derksen, Ina Kleinhesselink en Dick Hengeveld. Foto: Frank Vinkenvleugel
Annie en Wim Derksen, Ina Kleinhesselink en Dick Hengeveld. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto:

Open kerk op oudejaarsmiddag

DINXPERLO - Mede vanwege het grote succes van vorig jaar is er ook dit jaar op oudejaarsmiddag een 'Open Kerk' voor jong en oud in en om het sfeervolle Kerkelijk Centrum op de Markt 4 in Dinxperlo. De enthousiaste werkgroep bestaande uit Ina Kleinhesselink, Dick Hengeveld en Wilco Kleinhesselink wil er samen met andere vrijwilligers voor zorgen dat het opnieuw een gezellige afsluiting van het jaar wordt. De opbrengst van de activiteiten is voor KNGF Geleidehonden.

Door Waltraud Wensink

De organisatie ligt in handen van de Protestante Kerken Nederland in Dinxperlo. De verwachting is dat het wederom druk gaat worden. Dick Hengeveld: "De gezelligheid staat centraal op deze middag. In een fijne sfeer met elkaar het jaar afsluiten tijdens deze eindejaars-inloop, en gezellig onder de mensen komen. We organiseren een aantal mooie activiteiten voor bezoekers die daar behoefte aan hebben en iedereen is natuurlijk van harte welkom."
Ina Kleinhesselink: "Vorig jaar mochten we meer dan 250 personen verwelkomen en we konden daaruit opmaken dat er behoefte is aan dit soort activiteiten. Van te voren weet je natuurlijk niet hoeveel mensen er komen, maar we proberen er in ieder geval voor te zorgen dat er genoeg plek is voor iedereen", zegt Ina Kleinhesselink.

Gevarieerd programma
Dick: "We hebben een gevarieerd programma in elkaar gezet. De tijden weten we nog niet helemaal exact maar dat maken we binnenkort nog bekend. Het gaat in ieder geval om een 'inloop' die iedereen kan bezoeken op een tijd waarop het hem of haar past. Het is een komen en gaan, waarbij iedereen zelf bepaalt of hij blijft of het na een uurtje voor gezien houdt. Samen met vrijwilligers proberen we voor iedereen iets leuks te doen." Lees verder op pagina 7