Foute datum

DINXPERLO - In het artikel over de voorstelling Bruun Café Dubbel D van VOVO, dat dinsdag 5 december in deze krant stond, is een foutje geslopen. De voorstelling op zondagmiddag is niet op 14 januari, maar op zondagmiddag 21 januari.


Kerstproeverij bij Jumbo Arentz

DINXPERLO - Zaterdag 16 december houdt Jumbo Arentz de jaarlijkse kerstproeverij. 28 lekkere producten om te proeven, verrassende recepten, nieuwe creaties en eigen invullingen. Daarnaast treedt lokaal muzikaal talent op. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 16 december tussen 18.00 en 20 uur.


Geslaagde expo in De Boschrand

DINXPERLO - Expositie, atelier ' de Boschrand ' heeft een succesvol weekeinde achter de rug.

Ondanks het winterse weer wisten veel bezoekers het voorbije weekeinde het atelier De Boschrand te vinden. Men was erg enthousiast over de getoonde schilderijen en de indeling van de expositieruimte. De aanwezige exposanten gaven de bezoekers uitleg over de toegepaste schildertechnieken en de gekozen thema's, waarbij de getoonde kleurrijk geschilderde doeken door het aanwezige publiek zeer gewaardeerd werden.

Het persoonlijke contact met de exposanten en de kerstfeer, in en rondom het atelier, ademde een warme gezelligheid. Op zaterdag 16 en zondag 17 december is het atelier 'de Boschrand' aan de Aaldersbeeklaan 149 te Dinxperlo nog geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.