DZSV'ers aan de start bij een sneeuweditie van de nieuwsjaarsloop. Foto: Wim Nieuwboer
DZSV'ers aan de start bij een sneeuweditie van de nieuwsjaarsloop. Foto: Wim Nieuwboer Foto:

Nieuwjaarsloop en receptie bij DZSV

DINXPERLO - Zaterdag 6 januari kan iedereen het nieuwe jaar met goede voornemens beginnen en de overtollige kilootjes er weer aflopen bij DZSV tijdens de traditionele nieuwjaarslopen.

's Morgens om 10.30 uur start de frietloop, voor de JO13, JO11 en JO9-pupillen. 's Middags is de snertloop. Deze wordt georganiseerd door de supportersvereniging van DZSV. De start en de finish zijn bij het clubhuis aan de Europastraat 8A (sportpark 't Welink). De aanvangstijd voor de 6 km-loop is 13.45 uur, en de 10 km-loop start om 14.00 uur.

De winnaars op beide loopafstanden (voor zowel dames als heren) krijgen prachtige bekers uitgereikt, beschikbaar gesteld door autobedrijf Holthuis. Na afloop kunnen de deelnemers in het clubhuis genieten van een kop heerlijke snert. Leden van DZSV, leden van de supportersvereniging DZSV en donateurs van DZSV hebben vrije deelname. Niet-leden betalen drie euro inschrijfgeld.

Inschrijving is mogelijk vanaf 13.00 uur in het clubhuis van DZSV aan de Europastraat.
Ook wandelaars kunnen de route lopen, voordat de lopers van start gaan (vertrek om 13.00 uur vanaf het clubhuis).

Daarna is er van 16.30 tot 21.00 uur de nieuwjaarsreceptie, waarvoor leden maar ook overige belangstellenden van harte worden uitgenodigd. Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden de najaarskampioenen gehuldigd in verband met behaalde najaarskampioenschap. DZSV, een snel groeiende vereniging, begint het nieuwe jaar vol enthousiasme en hoopt dat na de winterstop iedereen weer met plezier de voetbalschoenen aantrekt.