De toete van Mukwano. Foto: Hilde Koskamp
De toete van Mukwano. Foto: Hilde Koskamp Foto:

Heeft u de toeten al klaar?

AALTEN - De nieuwjaarstoeten van Mukano: al jaren lang een begrip in Aalten en omstreken.

Ook dit jaar doen de vrijwilligers hun best om met oud en nieuw weer een mooie ‘toete’ aan te bieden, waarmee de kinderen blij zijn, maar waarmee ook ontwikkelingswerk in Oeganda gesteund wordt. Ook de babytoete is dit jaar weer van de partij: een speciale zak gevuld met lekkers en wat leuks voor de kleinsten tot 2 jaar. Beide toeten kosten 2,75 euro.

Bestellen kan via internet op het online-bestelformulier op www.mukwano.nl, telefonisch bij Hilde Koskamp, tel. 06-36311491. De voicemail inspreken is ook mogelijk, via de post door een briefje te sturen naar Emma Roelofsen, Eligiusstraat 13, 7121 EA te Aalten, met op dit briefje naam, adres en telefoonnummer, het aantal toeten en welk soort.
De deadline voor het bestellen is 27 december.

Ophalen van de toeten kan op 29 of 30 december tussen 18.30 en 19.30 uur bij de Zuiderkerk, Ludgerstraat 64. De toeten moeten bij het afhalen contant of via pin worden afgerekend.

Als het afhalen voor iemand problemen oplevert, kan men contact opnemen met Hilde Koskamp. Dan wordt er naar een oplossing gezocht.


Kerstfeest Vrouwen van Nu

DINXPERLO - Donderdag 14 december vierden de Vrouwen van Nu afdeling Dinxperlo kerst in het Kulturhus in Dinxperlo. De zaal was feestelijk aangekleed door de kerstcommissie. De dames gingen rond met lekkere hapjes en drankjes. Het muzikale duo Alles Andès bracht met eigen liedjes en kerstsongs een gemoedelijke kerstsfeer. Het was een gezellige en geslaagde avond.

Het kerstverhaal wordt voorgelezen door Alie Maandag. Foto: Frank Vinkenvleugel
Duo Alles Andès bij de kerstviering van Vrouwen van Nu. Foto: Frank Vinkenvleugel