De top tien van de CDA-kandidatenlijst. Foto: PR
De top tien van de CDA-kandidatenlijst. Foto: PR Foto:

CDA-leden stellen kieslijst vast

AALTEN - Tijdens de ledenvergadering van maandag 18 december in IJzerlo heeft het CDA Aalten-Dinxperlo de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 gekozen. Op deze lijst met dertig kandidaten staan herkenbare mensen uit alle kernen en buurtschappen van de gemeente Aalten. De lijst is een mix van jong en oud. Het gaat om mensen uit verschillende vakgebieden. De meesten hebben al bestuurlijke ervaring en staan midden in de maatschappij. De lijst wordt aangevoerd door de al eerder gekozen lijsttrekker Raimond Smit. De top van de lijst ziet er als volgt uit: 1. Raimond Smit, 2. Zelma van Alstede, 3. Jeroen van Geenen, 4. Gerrit Assink, 5. Quinten Dikschei, 6. Freek Diersen, 7. Bert Mateman, 8. Jurre Kleine Schaars, 9. André te Brake, 10. Trudi Zeevalkink.


Goedkoper naar zwemparadijs Bahia per bus

AALTEN - Wie in de kerstvakantie een dagje naar het zwemparadijs Bahia bij Bocholt wil, kan bij de chauffeur van de bus van Aalten naar Bocholt kaartjes krijgen waarmee busreizigers één euro korting krijgen op de toegangsprijzen van het zwemparadijs Bahia bij Bocholt. En er is een bushalte voor de ingang. De bus naar Bahia vertrekt ook in de kerstvakantie om 3 minuten over ieder heel uur van station Aalten; na aankomst van de treinen uit Winterswijk en Varsseveld.

De laatste bus terug naar Aalten gaat op werkdagen om 19.30 uur van station Bocholt en om 19.40 uur van het zwemparadijs Bahia.
Op zaterdag gaat de laatste bus terug al om 16.40 uur en op zondag om 18.40 uur. Het is een Duitse bus en OV chipkaarten zijn niet geldig. Een enkele reis kost twee euro, een retour na negen uur 's morgens kost 3,60 euro. Voor die prijs krijgt men dus ook nog een euro korting bij het zwemparadijs Bahia. Wel paspoort of identiteitskaart meenemen.