Open kerk Dinxperlo op oudejaarsmiddag

DINXPERLO - Iedereen is welkom om op oudejaarsmiddag tussen half twee en vijf even binnen te lopen in het kerkelijk centrum aan de Markt. Gezellig even een praatje maken, luisteren naar muziek, kijken naar de fotopresentatie van Fotoclub Varsseveld of een kaarsje aansteken in het stiltecentrum. Voor wie wil, de kerkdeuren staan ook open. Voor de jeugd zijn er activiteiten op de 1e verdieping. De entree is vrij. De opbrengst van de koffie/thee, oliebollen en knieperkes is voor het goede doel KNGF Geleidenhonden. Aansluitend is om 17.00 uur de oudejaarsavondviering in de Dorpskerk onder leiding van Jan Baars en met medewerking van het gelegenheidskoor.


Grenssteen-wandelingen

DINXPERLO - De grenssteenwandelingen in 2018 vinden plaats op zondag 21 januari van Dinxperlo/Suderwick naar Megchelen, op zondag 4 februari van Megchelen naar Netterden en op zondag 18 februari van Netterden naar Beek/Elten.


Wijziging inloophalfuur

DINXPERLO - Het inloophalfuurtje van Huurdersvereniging Dinxperlo, dat altijd plaatsvindt op de eerste donderdag van de maand van 13.00 tot 13.30 uur, is voor de maand januari verplaatst van donderdag 4 januari naar donderdag 11 januari.