Afbeelding
Foto:

Dinxer Doet Kerst: doet het goed

DINXPERLO - Dinxper Doet Kerst: en dat Dinxper goed. De samenwerking tussen de scholieren uit Dinxperlo, Figulus en de ondernemers kwam goed van de grond en er werd een echte kerstsfeer gecreƫerd.

De mooi verlichte marktkramen, verlichte kerstbomen en kerstengelen zorgden voor een echte kerstsfeer en de geur van appelbeignets en snert vulden het marktplein. Er was werkelijk voor ieder wat wils en de scholieren hadden er veel energie ingestoken. De vraag was soms groter dan het aanbod en het was maar goed dat de winkeliers de deuren open hadden om her en der wat aan te vullen. Er was dans en zang, living statues, straatartiesten , waarzegsters, een wensboom, draaimolens voor de kinderen en nog veel meer. Er natuurlijk ook weer met de vuurkorf om lekker een broodje aan een stok te bakken. Voor iedereen was er wel iets leuks. De opbrengst Dinxper Doet Kerst, bijna 4.100 euro, komt ten goed aan Stichting Simba. Deze stichting verleent al 40 jaar medische hulp in Tanzania aan de lokale bevolking.
Er zal nog lang worden nagepraat over de gezelligheid van Dinxper Doet Kerst, en dat doet Dinxperlo letterlijk en figuurlijk goed!

Foto's: Frank Vinkenvleugel

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding