Erik Groters, Henk Rijks, Margret Rensink, Jaap Jacobsen, Alex Walter, Leo van den Berg. Foto: PR
Erik Groters, Henk Rijks, Margret Rensink, Jaap Jacobsen, Alex Walter, Leo van den Berg. Foto: PR Foto:

Henk Rijks lijsttrekker GemeenteBelangen

AALTEN/DINXPERLO - Op de algemene ledenvergadering van GemeenteBelangen is Henk Rijks opnieuw gekozen als lijsttrekker voor die partij bij de komende verkiezingen. Henk Rijks is momenteel wethouder in een college dat in de afgelopen jaren veel heeft weten te realiseren op diverse belangrijke onderwerpen binnen het sociale domein. Bestuur en leden zijn verheugd dat Henk bereid is de lijst aan te voeren. GemeenteBelangen is trots op haar gevarieerde lijst met 23 kandidaten waarop mannen en vrouwen staan met specialismen op verschillende gebieden. Het is een mix van nieuwe mensen en van politiek ervaren kandidaten.

Op plaats 2 van de lijst staat Alex Walter (Dinxperlo) en op plaats 3 Margret Rensink (Aalten). Zij zijn beiden momenteel raadslid. Op de volgende plaatsen op de lijst staan de huidige fractievolgers Leo van den Berg (Aalten) op plaats 4, op plaats 5 Erik Groters (Dinxperlo) en op plaats 6 Jaap Jacobsen (Aalten). "Er is gekozen voor kandidaten die capabel zijn om het raadslidmaatschap vorm en inhoud te geven en het geluid van GemeenteBelangen duidelijk in de raad te laten klinken", aldus het bestuur.

Op de ledenvergadering werd ook het verkiezings­programma 2018-2022 'Samen hart voor lokaal Belang' vastgesteld. Met dit programma ziet GemeenteBelangen vol vertrouwen de verkiezingscampagne en de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart tegemoet.

De volledige kandidatenlijst van GemeenteBelangen ziet er als volgt uit: Henk Rijks (Dinxperlo), Alex Walter (Dinxperlo), Margret Rensink (Aalten), Leo van den Berg (Aalten), Erik Groters (Dinxperlo), Jaap Jacobsen (Aalten), Jan Bulsink (Dinxperlo), Gea Aalders (IJzerlo), Gino Takke (Bredevoort), Rudi Wossink (Dinxperlo), Adriaan van Reeuwijk (Aalten), Gido Peulers (Aalten), Marianne Egberts (Dinxperlo), Rik Niemeijer (Aalten), Suleika Florijn (Dinxperlo), Carmen Walter (Aalten), Robert Jan Rijks (Dinxperlo); Ben Rensink (Aalten); Theo Aalders (Dinxperlo), René Graas (Aalten), Arno Simons (Dinxperlo); Trudy Hoitink (Aalten); Gerben Klein Lebbink (Dinxperlo).