Het Top2000-koor. Foto: PR
Het Top2000-koor. Foto: PR Foto:

Top2000-dienst in Zuiderkerk

AALTEN - In de Zuiderkerk in Aalten is op zondag 14 januari, aanvang 10.00 uur, weer een Top2000-dienst. Het thema is 'Power of Love'.

Geen onderwerp is zoveel bezongen als de liefde. Soms is het zelfs net alsof alles om de liefde draait. Of, zoals Huey lewis zingt in The Power of Love: 'It's the power that makes the world go round'. Liefde is de kracht die de wereld doet draaien. In deze top2000 dienst gaan de aanwezigen samen op zoek naar die kracht, aan de hand van tien bekende songs over de liefde zoals 'Living on a Prayer' van Bon Jovi en 'Zing, vecht, huil, bid' van Ramses Shaffy. De muziek komt van het Top2000-koor en -band onder leiding van Johan Klein Nibbelink. Voorganger is Jan Willem Hengeveld.


Inschrijving Triathlon Aalten geopend

AALTEN - Goeie voornemens zijn meteen waar te maken, door nu in te schrijven voor de GUV Triathlon bij de Slingeplas, op Vaderdag 17 juni.

Deelnemers kunnen de lat 'laag' leggen door de achtste triatlon te doen. Dat is 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. Voor de bikkels is er de kwart triatlon: 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen. Ook kids van 8 tot 14 jaar kunnen inschrijven. Voor hen is er de OWM Zwemloop. Met nog zes maanden trainingstijd te gaan, is dit een spectaculaire uitdaging. En de ervaring van de afgelopen edities is, dat er ook veel publiek op af komt.


www.triathlonaalten.nl

www.facebook.nl/triathlonaalten


Gesloten Aalten Dartstoernooi

AALTEN - Dartsvereniging Schiller organiseert het jaarlijkse Gesloten Aalten op zondag 14 januari. De strijd om het kampioenschap staat open voor deelnemers uit de gemeente Aalten. Het Gesloten Aalten is een singletoernooi met een inschrijfgeld van 5 euro. Naast de wisselbeker en de titel 'Aaltens Kampioen' wordt er gestreden om geldprijzen. Het toernooi op zondagmiddag 14 januari wordt gehouden in Oerkroeg Schiller. Het begint om 13.00 uur en inschrijven is mogelijk vanaf 12.00 uur.


Acrogym Prinses Margriet

BREDEVOORT - Zaterdag 6 januari kwamen leden Prinses Margriet uit op een acrogymwedstrijd. Marin en Lisa eindigden op een vijfde plaats met 21.200 punten en Nienke en Loes 22.800 punten en dat was goed voor een derde plaats. Jytte en Aranka wisten ze een tweede plaats te bemachtigen met 23.580 punten. Het trio Amber, Diede en Danique behaalde de bronzen medaille.