Foto: Dick Brus
Foto: Dick Brus Foto:

Lezing door Dick Brus

over Werkervaringen in Wonderbaarlijk China

IJZERLO - Op zondag 25 februari verzorgt Dick Brus een lezing in ’t Dorpshuus te IJzerlo (Thijsweg 19); aanvang 15.00 uur, koffie en thee staan klaar vanaf 14.30 uur. Na afloop is het mogelijk om deel te nemen aan een Chinees buffet.

In de afgelopen vier jaar heeft Dick Brus één tot twee maanden per jaar gewerkt in Nanjing (China), een gehucht van meer dan 10 miljoen inwoners niet ver van Shanghai. Hij heeft daar colleges gegeven over “ruimtelijke statistiek”, een onderwerp waarin hij zich als onderzoeker aan de Wageningen Universiteit en Research heeft gespecialiseerd. Zijn werk en uitstapjes in China waren een hele ervaring die hij graag wil delen. Dick zal vertellen over zijn werk en collega’s, China vroeger en nu, en over wat er zoal aan moois en lelijks te zien is in China.

De kosten voor de lezing zijn € 5,00 (incl. 2 kopjes koffie/thee) en voor het Chinees buffet € 15,00. Je kunt je afzonderlijk opgeven voor de lezing en het buffet.

Opgave voor 21 februari a.s. via ac@ijzerlo.nl (bij opgave graag doorgeven of je wilt deelnemen aan het Chinees buffet).


Heel IJzerlo bakt

IJZERLO - In samenwerking met de Activiteitencommissie IJzerlo geeft Riekie Heersink op woensdag 21 februari van 19.30 tot 22.00 uur een bakworkshop in 't Dorpshuus te IJzerlo (Thijsweg 19).

Het is nog een verrassing wat er op deze avond gebakken zal worden, iets hartigs of iets zoets. De kosten zijn 17 euro per persoon, inclusief ingrediënten en twee keer koffie/thee.
Opgave is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 17 februari via ac@ijzerlo.nl.