De organisatie van de voetbalplaatjesactie bij AZSV. Foto: PR
De organisatie van de voetbalplaatjesactie bij AZSV. Foto: PR Foto:

Aftrap voetbalplaatjesactie op sportpark Villekamp

Vervolg van de voorpagina

AALTEN - AZSV houdt in samenwerking met Jumbo Leussink een voetbalplaatjesactie. De aftrap is op zaterdag 24 maart.

Jongste lid op voorpagina
Om de actie te promoten worden er posters gedrukt met AZSV spelers die bij Jumbo Leussink werken en enkele andere AZSV-leden erop.

"We zullen regelmatig via de AZSV advertentie en op de website van ons laten horen. Het boek krijgt een mooie uitstraling door actiefoto's die als watermerk op de achtergrond van de plaatjes fungeren. Teamfoto's worden deze keer niet als stickers uitgegeven maar staan groter afgebeeld op de pagina's. Dat geldt ook voor de foto's van de AZSV commissies. Op de voorpagina van het boek staat het jongste lid van de voetbalschool. Het is een jongen van drie jaar oud", aldus Mariska Lammers.

De samenwerking van AZSV met Jumbo Leussink wordt door beide partijen als zeer positief ervaren. Naast de jaarlijkse rookworstenactie volgt vanaf 24 maart, klokslag 12.00 uur, de voetbalplaatjesactie die begint op sportpark Villekamp.
Cor Hinkamp geeft aan: "Tijn Leussink is zeer enthousiast over de samenwerking met onze club. We kunnen in de toekomst nog meer acties verwachten van Jumbo Leussink samen met AZSV."


Thalia op de planken

AALTEN - Toneelvereniging Thalia speelt op woensdag 14 maart en vrijdag 16 maart de komedie 'Schat, ik ben 'r hoor!' van Jack Popplewell. Plaats van opvoering is De Hofnar. Aanvang van beide voorstellingen is 20:00 uur.

Rupert heeft wel het familiebedrijf geërfd maar niet de nodige hersenen om het bedrijf te leiden. Het stevent op een faillissement af. De huishoudelijke kwaliteiten van Celia Johns zijn nog beroerder dan het zakelijk instinct van Rupert: ze kan nog geen ei bakken en schrobben vindt ze laag bij de grond, letterlijk en figuurlijk. Haar carrière als secretaresse werd afgebroken bij de geboorte van hun dochter Karen. Terwijl deze in Canada voldoening zoekt voor haar avontuurlijke instincten, voelt Celia zich, samen met haar talenten, verdorren tussen poetsen en koken. Zo kan het echt niet langer, noch het huishouden, noch het bedrijf. Een oplossing voor beide problemen? Jazeker!
De rollen worden gespeeld door Leen Blom, Martine Graven-Bolks, Herman Jansen, Carla Westervelt-Brethouwer, Rita Graven-Post, Sander Lensink, Imke Lammers en Daniël Veerbeek. De regie is in handen van Karin Meerdink.
De kaarten zijn voor 7,50 euro verkrijgbaar bij Messink&Prinsen en Meneer Kees of 's avonds aan de kassa.


Foto: Cor Hinkamp
Foto: Cor Hinkamp