Welfare Aalten houdt verkoop

AALTEN - Van dinsdag 20 maart tot en met vrijdag 23 maart staat Welfare Aalten weer in de bibliotheek van Aalten. Er is van alles te koop sokken, schorten, tafelkleden, knuffels, enzovoorts. Van de opbrengst van de verkoop worden materialen gekocht, zodat er volop verder kan worden gehandwerkt.


Neon-tour van InSalvation naar Aalten

AALTEN - In het najaar van 2017 toerde InSalvation al door heel Nederland met de NEON-tour. Op vrijdag 6 april komt de NEON tour naar Aalten. De drie pijlers van InSalvation, Worship, Justice en equipping, staan centraal tijdens deze avonden. InSalvation bestaat al ruim elf jaar en heeft op 1 juni haar derde album, NEON, uitgebracht. NEON is een baanbrekend album voor InSalvation. Voor het eerst heeft de band samengewerkt met de Britse producer Trevor Michael, bekend om zijn werk met onder andere Martin Smith. Johnny Bird, gitarist en arrangeur in Smith's band, werkte ook mee aan de songs op NEON. De avond wordt georganiseerd door Christengemeente Euregio & Christengemeente de Meiberg. De avonden zijn gratis toegankelijk. Er is wel de mogelijkheid om deze avond een vrije gift te geven. Tickets zijn te reserveren op www.events4christ.nl.


'Dan maor een zorgboerderi'je'

AALTEN - In gebouw Elim wordt op zaterdag 24 maart vanaf 19.45 uur de plattelandskomedie 'Dan maor een zorgboerderi'je' opgevoerd door toneelvereniging LUKAS. De zal is open vanaf 19.15 uur, de entree kost zeven euro inclusief een kop koffie of thee. De opbrengst is voor de stichting Restauratiefonds voor de oude St. Helenakerk in Aalten. Kaarten zijn te koop op Kaarten: Kreeft 6, tel. 471203, Hogestraat 75a, tel. 476171, Meneer Kees en Messink & Prinsen in Aalten.