Brons voor Jeffrey Wensink. Foto: PR
Brons voor Jeffrey Wensink. Foto: PR Foto:

Bronzen plak voor Jeffrey

AALTEN - Tijdens zijn allereerste wedstrijdseizoen is Jeffrey Wensink, turner bij Athos, erin geslaagd een derde plaats te behalen, in de categorie junior 1 niveau 11 tijdens de tweede plaatsingswedstrijd voor heren in Enschede.

Later op de dag was er zelfs sprake van een volledig Athos podium, toen Hermen van Eerden, Joran Luiten en Sem te Linde respectievelijk eerste, tweede en derde werden in de categorie senior niveau 9. In de categorie senior niveau 8 was er een gouden medaille voor Herald Luiten. En in de categorie junior 2 niveau 9 behaalde Ivo Mengerink een tweede plaats en Gijs Arentsen een derde plaats. Alle reden dus voor trainers Sjoerd Rave en Arjan Luiten om tevreden op deze dag terug te kijken.

Diezelfde dag turnden de dames van de vierde en vijfde divisie hun derde voorwedstrijd in Doetinchem. Dit leverde er een zilveren medaille op voor Oda Kamink en een bronzen medaille voor Naomi Helmink. Beide dames hebben een zeer goed voorseizoen geturnd waarbij zij allebei tijdens alle drie de wedstrijden een medaille hebben behaald. Zij hebben zich dan ook geplaatst voor de districtsfinale van de vierde divisie.
Verder hebben zich voor deze finale geplaatst: Nikee Assink, Noor van Loon, Emma Knippenborg, Lynn Groot Roessink, Merle Aalbers, Jetske Luiten, Tessa Helmink, Abby van Zolingen en Marlou Rave. Voor de finale van de vijfde divisie hebben zich geplaatst: Sofie Houwers, Iris Luiten, Eva Winkelhorst en Nathalie Obbink.