Aaltense Uitdaging zoekt manager

AALTEN/DINXPERLO - Omdat de huidige manager, Ellen van Minnen, een baan in Apeldoorn aangeboden heeft gekregen, die niet valt te combineren met haar werkzaamheden als manager van de Uitdaging, is de Aaltense Uitdaging op zoek naar een nieuwe manager.

De Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat zich inzet om verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties te verbinden met het bedrijfsleven. De manager is de spil in het web van de Aaltense Uitdaging. Hij/zij onderhoudt de contacten met het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de gemeente, is het gezicht van de Uitdaging en vormt het eerste aanspreekpunt. Concreet bestaan de werkzaamheden van de manager uit het behandelen van de aanvragen en leggen van verbindingen, het (in samenwerking met het bestuur) bepalen van het beleid en de strategie, pr-werkzaamheden, regionale en landelijke overleggen en het organiseren van diverse activiteiten waaronder de Beursvloer.

De manager van de Aaltense Uitdaging, met relevante HBO-opleiding en werkervaring, staat met beide benen in de Aaltense samenleving, zowel in het bedrijfs- als het verenigingsleven, en woont bij voorkeur in de gemeente Aalten. Hij/zij is maatschappelijk en sociaal betrokken, straalt enthousiasme uit en is communicatief vaardig, zowel in woord in geschrift. Ook is hij/zij pro actief, creatief en innovatief, heeft hij/zij ervaring met social media en is hij/zij organisatorisch sterk.

De Aaltense Uitdaging is een stichting die (bij voorkeur) op basis van een overeenkomst van opdracht werkt met een zelfstandige manager, die bij kamer van koophandel is geregistreerd. De werkzaamheden variëren van 4 tot 8 uur per week, met enkele drukkere weken per jaar. Sollicitaties, voorzien van een motivatie en cv, kunnen gestuurd worden naar bestuur@aaltenseuitdaging.nl.


Actie bij verkoop tickets Sjoksfestival bij Sportshop Navis

AALTEN – De voorverkoop van de tickets voor het Sjoksfestival van zaterdag 26 mei is ruim een maand geleden van start gegaan bij AladnaFM. De Early Bird kaartjes waren in no-time uitverkocht. Reguliere kaarten zijn via de link op de Sjoksfestival Facebookpagina naar Eventgoose te bestellen. Vanaf dinsdag 3 april zijn tickets ook te koop bij Sportshop Navis voor 18,00 euro, onder de kopers worden in de maand april twee kaartjes verloot en een waardebon van 25,- euro. De waardebon kan worden besteed bij Sportshop Navis.

Vanaf dinsdag 3 april zijn tickets voor de 27ste editie van het Sjoksfestival te koop bij Sportshop Navis in Aalten. De kaartjes kosten 18,00 euro en kunnen contant of met de pinpas worden betaald. De verkoop bij Navis gaat gepaard met een leuke actie; mensen die in de maand april minimaal twee kaartjes kopen maken kans op een waardebon van 25,00 euro, te besteden bij Sportshop Navis, en op twee gratis entreebewijzen voor het Sjoksfestival. De winnaars worden begin mei bekend gemaakt op de Sjoksfestival Facebookpagina.

Kopers van de tickets die mee willen dingen naar de actieprijzen kunnen naam, adres en telefoonnummer invullen op een daarvoor bestemd formulier dat bij Sportshop Navis in de winkel ligt. De winnaar krijgt de waarde van twee tickets, dus 36,00 euro teruggestort op zijn of haar bankrekening. De tweede winnaar ontvangt een waardebon ter waarde van 25,- euro van Sportshop Navis. Bij Sportshop Navis zijn alleen avondkaarten te koop, de Sjoksdinertickets à 32,50 euro, exclusief servicekosten, zijn uitsluitend via Eventgoose te reserveren. De dinerkaarten voor Herbergh d'Olde Marckt zijn inmiddels uitverkocht, kaarten voor restaurant Stegers en oerkroeg Schiller zijn nog verkrijgbaar.


www,sjoks.nl
Facebook: Sjoksfestival


Mantelzorgcafé Aalten en Dinxperlo

AALTEN/DINXPERLO - Op dinsdagochtend 10 april is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé. Deze keer kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten in 't Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten, van 10.30 tot 12.00 uur.

Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Mantelzorgers begrijpen elkaar maar al te goed.

Mantelzorgers zijn daarom van harte welkom in het Mantelzorgcafé, georganiseerd door VIT-hulp bij mantelzorg. De mantelzorgconsulent is de gastvrouw. Zij ontvangt iedereen met een kopje koffie of thee en kan vragen beantwoorden.
Iedere maand kunnen mantelzorgers terecht bij het Mantelzorgcafé. Op dinsdagochtend 10 april, 5 juni, 18 september en 20 november bij 't Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten van 10.30 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag 3 mei, 2 augustus, 11 oktober en 13 december bij Restaurant 't Welink, Aaltenseweg 73 in Dinxperlo van 14.00 tot 15.30 uur.

Opgave hiervoor is niet nodig. Er zijn geen koste