Mobiel- en pc-les voor ouderen

AALTEN - Figulus Welzijn kent het project Mobielteam. Twee enthousiaste vrijwilligers staan klaar om mensen verder te helpen met vragen over iPad's, social media, mobiele telefoons en laptop. Onder het genot van een kop koffie kan men de vrijwilligers vragen, hoe bijvoorbeeld een mail sturen werkt, of het sturen van een berichtje via de telefoon.

Daarvoor is iedereen bij Figulus Welzijn van harte welkom op iedere laatste woensdag van de maand. De inloopmiddag is gratis en bezoekers worden voorzien van gezelligheid en een kop koffie. Men moet wel de eigen eigen laptop, telefoon en/of tablet meenemen. De eerstvolgende gelegenheid is op woensdag 25 april van 15.30 tot 16.30 uur aan de Polstraat 9 te Aalten. Meer informatie: tel. 0543-473993.

Hartenjagen bij sv Bredevoort

BREDEVOORT - Op vrijdag 20 april is er weer het jaarlijkse Hartenjagen-toernooi in de kantine van sv Bredevoort, aanvang: 20:00 uur. Er is zoals altijd weer voor iedereen een prijs. Deelname kost drie euro. Opgave kan tot en met donderdag 19 april. Opgeven kan in de kantine aan de bar, per e-mail: hartenjagen@kpnmail.nl of bellen/appen: 06-23393641.

Expositie van Gum

BREDEVOORT - De 28 cursisten, beginners en gevorderden van teken- en schildergezelschap Gum tonen voor één dag hun werk. Op zaterdag 21 april van 11.00 tot 17.00 uur vindt de tweede expositie plaats in de school op 't Zand in Bredevoort. Er is werk te zien van 28 cursisten, met Robert Jansen als cursusleider. Iedereen is van harte welkom om de schilderijen te bekijken en/of te bewonderen. De makers zijn ook aanwezig. De toegang is gratis. het is mogelijk om in te schrijven voor de teken-, schildercursussen voor het nieuwe seizoen (start half september). Informatie: info@robart.nu.